Novo iz Denona – receiveri iz AVR-S serije

Subota, 07.09.2019. 16:02

Tehnologija Dolby Atmos Virtual Height, poboljšani načini povezivosti i napredne multiroom mogućnosti predstavljaju novitete koje su u Denonu koncipirali i ugradili u novu AVR-S seriju AV receivera. Serija se sastoji od tri modela: AVR-S650H, AVR-S750H i AVR-S950H.

Osim dobro poznatih Denon pojačala i kvalitete zvuka te povezivosti, serija sadrži novu Dolby Atmos tehnologiju Virtual Height, ugrađenu HEOS integraciju za bežični multiroom glazbeni streaming, upravljanje putem glasovnih kontrola i poboljšane načine postavljanja.

Denon AVR S950H Internal View

Sva tri modela receivera u ovoj seriji podržavaju eARC (Enhanced Audio Return Channel) i ALLM (Audio Low Latency Mode za videoigre), značajke najnovijih HDMI 2.1 specifikacija. Model AVR-S650H je jedini 5.2-kanalni receiver u seriji i nudi 5.1 sustav kućnog kina, a poboljšana je i jednostavnost korištenja.

Ugrađena HEOS tehnologija nudi mogućnost multiroom slušanja glazbe uz odgovarajuću glasovnu kontrolu.

Denon AVR S950 back

Također, svi receiveri u seriji pružaju bežični streaming glazbe putem kompatibilnih HEOS uređaja iz različitih besplatnih i premium streaming servisa kao što su Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal i drugi.

Korisnici mogu, uz bežično povezivanje u bilo kojoj prostoriji u kući, putem Amazon Alexe izgovarati razne naredbe uključujući prebacivanje ulaza za različite media playere, dok se Google Assistant i Apple Siri mogu koristiti za prilagodbu glasnoće, prebacivanje na sljedeći audiozapis i još mnogo toga.

Model AVR-S650H posjeduje i automatsku kalibraciju prostora tvrtke Audyssey za automatsko optimiziranje prema specifičnim akustičkim karakteristikama prostorije. Ljubiteljima vinila omogućeno je spajanje na receivere jer svi imaju ugrađen gramofonski ulaz.

Svi navedeni uređaji su dostupni na našem tržištu po cijenam od 3.590 Kn (AVR-S650H), 4.350 Kn (AVR-S750H) i 5.250 Kn za model AVR-S950H.

INFO: Sonus art, Tel. 01 4813 025, www.sonusart.hr