LG OLED televizori – tehnološki i dizajnerski vrh

Petak, 21.12.2018. 10:19

Vodeći proizvođač televizora s OLED tehnologijom, korejski LG Electronics, završava 2018. godinu sa širokom paletom novih modela OLED televizora koji svojom kvalitetom dodatno potvrđuju taj status na globalnom tržištu.

Aktualne modele LG-ijevih OLED televizora krase elegantan dizajn i napredne tehnologije za prikaz vrhunske slike u 4K rezoluciji te Dolby Atmos® zvuka. Svi oni izuzetno vjerno reproduciraju sliku sa impresivnom crnom bojom, gotovo beskonačnim kontrastom i proširenim spektrom boja. Uz to, imaju i podršku za sve najpopularnije HDR formate te donose i značajke umjetne inteligencije za još jednostavnije upravljanje i udobnost.

LG-ijevi OLED televizori za 2018. predvođeni su 77/65-inčnim varijantama modela iz serije LG SIGNATURE W8, a tu su i tri modela OLED TV-a s dijagonalama zaslona od 65/55 inča – E8, C8 i B8. Modeli iz najpovoljnije serije B imaju procesor slike α7, dok svi ostali dolaze s novim inteligentnim procesorom α9. Zahvaljujući njemu, vlasnici OLED televizora E8, E8 ili C8 moći će doživjeti dodatno poboljšani prikaz slike i još preciznije boje iz gotovo bilo kojeg kuta gledanja, a sve uz prikaz "najcrnje" crne među televizorima koje se trenutno nalaze na tržištu.

LG 65 W8 web

W8 - Wallpaper OLED TV

Sa svojim najboljim modelom OLED televizora - LG SIGNATURE OLED TV W8 , tvrtka slijedi svoju uspostavljenu filozofiju "manje je više" pri čemu su nepotrebni elementi uklonjeni kako bi u središtu pozornosti bio upravo njegov zaslon. Rezultat te filozofije se očitava u tankom profilu, televizor izgleda kao da lebdi u zraku jer mu se OLED panel - debljine svega 2,7 milimetara – postavlja izravno na zid pomoću magnetskih ploča.

Ovako tanak dizajn omogućava upravo OLED tehnologija. Time se gotovo u potpunosti gubi prostor između televizora i zida pa korisnici imaju osjećaj da je riječ o umjetničkoj slici ili prozoru. Odvojeni soundbar osim što sadrži zvučnike, ujedno služi i za smještaj svih ostalih hardverskih komponenti televizora.

LG 65 E8 produljena sigurnost web

Produljeno jamstvo i instalacija

Osim kvalitete koju donose LG OLED televizori svakom kupcu, tvrtka nudi domaćim kupcima i posebnu pogodnost u vidu produljenog jamstva čime dodatno potvrđuje kvalitetu, pouzdanost i trajnost ovi uređaja.

Stoga, svi zainteresirani koji kupe do 15. siječnja 2019. godine LG OLED televizora imaju mogućnost ostvariti ekskluzivnu ponudu "5 godina sigurnosti", a uključuje 2 godine standardnog jamstva te još 3 godine dodatnog jamstva koje se ostvaruje registracijom na ovom linku.

Dodatna pogodnost je besplatna instalacija OLED TV-a. Tako će LG-ijevi stručnjaci postaviti TV na zid, povezati ga sa sustavom kućnog kina, ali i namjestiti video i audio postavke idealne za specifično okruženje u domu.

INFO: LG Electronics