Potpisana suradnja tvrtki Philips i Bower & Wilkins

Ponedjeljak, 13.08.2018. 06:49

Philips, odnosno tvrtka nositelj prava na ovo ime – TP Vision i britanska audio tvrtka Bowers & Wilkins sklopili su nedavno višegodišnje partnerstvo s ciljem postavljanja nekih novih standarda u području TV proizvoda.

Ideja je, naravno, kombinacijom originalnih tehnologija obje kompanije postati uspješniji u sve konkurentnijem tržištu OLED i 4K televizora. U Philipsu se nadaju kako bi u budućnosti upravo kvaliteta zvuka mogla biti jedan od ključnih faktora uspješnosti na tržištu premium televizora. Zadovoljstva nije nedostajalo niti na jednoj strani.

"Industrija je predugo dozvoljavala da zvuk na televizorima bude loš u usporedbi s kvalitetom slike. To je, primjerice, došlo posebno do izražaja i na našim OLED modelima. Stoga sam zadovoljan što smo s najboljom audio kompanijom na svijetu, Bowers and Wilkins, pokrenuli ovu suradnju koja će kombinacijom vrhunske kvalitete slike i zvuka u budućnosti našim korisnicima donijeti jedinstveno iskustvo uživanja u različitom sadržaju", rekao je Martijn Smelt, šef marketinga u TP Visionu.

Richard Campbell, CRO u Bower & Wilkinsu, kazao je pak "kako je suradnja s TP Visionom sjajna prilika za redefiniranje parametara kvalitete zvuka na televizorima."

Ovoj suradnju u prilog ide i činjenica da obje kompanije sada imaju proizvodne pogodne u Europi, a prvi rezultati ovog partnerstva trebali bi biti predstavljeni na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu.

INFO: TP Vision, Bowers & Wilkins