Denon AVC-X8500H

Srijeda, 09.05.2018. 21:43

Nakon dugo vremena Denon je proizveo moćno AV receiver. Model AVC-X8500H je prvo pravo 13.2 kanalno AV pojačalo s podrškom za Amazon Alexu, Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D, kao i najnovije video formate.

Receiver posjeduje trinaest kanala kako bi se omogućio potpuni 3D surround zvuk bez potrebe za dodatnim, vanjskim pojačalima. Receiver dolazi s nizom značajki za pružanje poboljšanih mogućnosti kontrole i kompatibilnosti s prilagođenim integriranim rješenjima. AVC-X8500H podržava Auro 3D surround dekodiranje zvuka sve do 13.2 kanala te korisnicima nudi punu bežičnu povezanost putem WiFi-ja i Bluetootha, streaming usluge uz Apple AirPlay i bežičnu multiroom audio tehnologiju.

Korisnici mogu reproducirati glazbu u svakoj prostoriji iz različitih izvora, uključujući DSD visoke rezolucije (2,8 i 5,6 MHz), FLAC, ALAC i WAV datoteke.  Uređaj je opremljen i Amazonovim Alexa Smart Home Skill-om, a podržava i glasovne naredbe na povezani Amazon Alexa uređaj kako bi se kontrolirale različite funkcije.

Denon 8500 otraga opt

Serijski priključak RS-232C dostupan je za izravno povezivanje s vanjskom kućno-automatizacijskom i upravljačkom opremom, a infracrveni daljinski upravljač na stražnjoj ploči omogućuje kompatibilnost daljinskog upravljača s ostalim komponentama u vašem sustavu kućnog kina.

AVC-X8500H sadrži i napredne video mogućnosti i potpuno je kompatibilan s najnovijom HDMI povezanosti i HDCP 2.2 specifikacijama na svih 8 HDMI ulaza i na trostrukim HDMI izlazima.

Korisnicima je na raspolaganju i Auddyssey MultEQ XT32 akustička korekcija koja analizira izlaz svakog zvučnika na najviše 8 mjernih mjesta i generira precizne digitalne filtre koji optimiziraju svaki kanal zbog točne frekvencije, dok Audyssey Low Frequency Containment tehnologija koristi napredne psihoakustične algoritme kako bi osigurao puni tonski balans, uključujući duboki bas.

Uređaj je dostupan u crnoj i srebrnoj boji po cijeni od 27.750 kn.

INFO: Sonus art, tel. 01 4813 025, www.sonusart.hr