SBOX Premium stalci za televizore

Ponedjeljak, 07.05.2018. 06:27

Nešto više od mjesec dana prije početka svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji počinje pomalo propitivanje je li će za tu svrhu biti neophodno mijenjati postojeći televizor s onim puno veće dijagonale ekrana.

Kako su cijene takvih televizora danas znatno povoljnije nego za vrijeme prethodnog prvenstva, za očekivat je da će mnogi ljubitelji nogometa posegnuti u vlastitu “kasicu prasicu” i kupit si novi, veći TV ekran. Vjerojatno, za veći TV neće odgovarati postojeći zidni stalak pa će biti neophodno i njega nabaviti.

SBOX PWM31443dbox opt

Prepoznavši takav slijed događaja kutinska tvrtka Šmit Electronics već nekoliko godina na tržištu nudi veliki izbor TV stalaka iz vlastite proizvodnje marke SBOX i to po vrlo konkurentnim cijenama. Za zahtjevnije korisnike od nedavno tvrtka u ponudi ima i Premium liniju zidnih stalaka koji su načinjeni od aluminija, vrhunske završne obrade i potpune funkcionalnosti za bilo koji model televizora.

SBOX PWM3144 premium opt

U ponudi se nalaze dva modela, SBOX Premium PWM-3144 (699,90 kn, slika iznad) za dijagonale ekrana 32” - 55” i SBOX Premium PWM-3146 (999,90 kn, slika na naslovnici) za dijagonale ekrana od 32” – 70”. Oba stalka su dostupna u crnom ili srebrnom finišu, a pogodna su i za zakrivljene televizore.

INFO: Šmit Electronic, tel. 044 680 704, www.smit-electronic.hr, www.s-box.biz