Panasonic soundbarovi za ovogodišnje modele televizora

Četvrtak, 27.04.2017. 16:13

Za svoju novu liniju televizora serije EX600 i EX700 Panasonic je dizajnirao dva nova soundbar zvučnika oznaka SC-HTB688 i SC-HTB488 te SC-SB1 soundbar koncept.

Oba soundbar zvučnika dizajnom su prilagođena za smještaj ispod televizora iz Panasonicove ponude u srednjoj kategoriji cijena jer po njima ovdje dolaze najviše do izražaja. Naime, skuplji modeli televizora već imaju ugrađene kvalitetnije audio sustave.

Panasonic SC HTB488 OPT

Panasonic SC-HTB688 (329 eura) i SC-HTB488 (249 eura) zvučni sustavi povezivi su sa subwooferom putem bežične mreže dok model SC-SB1 posjeduje ugrađeni subwofer u glavnoj jedinici. Uređaji, također, podržavaju i Bluetooth povezivanje pa korisnici mogu uživati i u glazbi koja se nalazi na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Panasonic SC HTB688GNK Button OPT

Model SC-HTB688 je više-kanalni soundbar (3.1 sustav) koji posjeduje tri samostalna zvučnika i izlaznu snagu od 300 vata dok model SC-HTB488 posjeduje dva samostalna zvučnika (2.1 sustav) i izlaznu snagu od 200 vata.

Također, oba soundbara omogućuju spajanje dodatnog izvora (AUX), podržavaju Dolby Digital, DTS Digital Surround i Virtual Surround zvuk, imaju ugrađen HDMI CEC (značajka da se uključe / isključe u isto vrijeme kao i televizor), te Bluetooth spajanje, ali ne i WiFi što bi im omogućilo reprodukciju glazbe preko AirPlay i Chromecast protokola.

Panasonic SC 1 soundbar OPT

Novi Panasonic SC-SB1 soundbar koncept donosi hi-res zvuk u kompaktnom dizajnu koji se lako povezuje s 4K UHD Blu-Ray playerom i televizorom. Kompaktnih dimenzija (43cm x 5cm x 12cm), ovaj 3-way soundbar s ugrađenim subwooferom i izlaznom snagom od 40 vati, predstavlja kompletno i kompaktno rješenje za vaš dnevni boravak.

Dostupnost i cijene navedenih proizvoda na domaćem tržištu potražite kod ovlaštenih prodavača.

INFO: www.panasonic.com