Denon AVR-X4300 receiver s HEOS podrškom

Ponedjeljak, 28.11.2016. 07:25

Novi Denon mrežni AV receiver oznake AVR-X4300 dolazi s 9.2 identičnih kanala (200W), zasebnih pojačala, te s mogućnosti procesiranja 11.2 kanala za potpuni Dolby Atmos ili DTS:X doživljaj.

Također, u prvom dijelu 2017. godine za ovaj uređaj bit će dostupna i dogradnja za najnoviji Auro 3D sistem. Za sve korisnike njihove HEOS tehnologije velika novost je da će se i ovaj receiver moći pridružiti postojećoj mreži HEOS multi-room bežičnih uređaja. Da podsjetimo, Denon HEOS tehnologija vam omogućuje da vašu glazbu slušate bežično u svakom prostoru vašeg doma.

Denon AVR Remote AppImage web

Glazbu možete dijeliti s ostalim HEOS uređajima, istraživati i reproducirati glazbu iz vlastite fonoteke, s online streaming servisa, tisuća Internet radio stanica ili priključenih USB medija - sve uz pomoć intuitivne i besplatne "HEOS" aplikacije dostupne za iOS, Android i Kindle Fire.

Aplikaciju možete instalirati na koliko god uređaja želite i s njom u svakom trenutku upravljati bilo kojim HEOS uređajem u bilo kojoj prostoriji. U svim prostorijama možete slušati različitu glazbu, no isto tako nekoliko prostorija ili sve njih možete i grupirati te tako u svima slušati istu pjesmu, vremenski sinkroniziranu u ovom party modu.

denon 4300 flap mala

Osim navedenoga, Denon AVR-X4300 ima 2,4GHz i 5GHz Wi-Fi, Audyssey softwer za podešavanje, 8 ulaznih HDMI ulaza kompatibilnih s 4K videom i s 3 HDMI izlaza koji mogu isporučiti video signal u različite zone i na različite ekrane.

Receiver je podešen za striminig i podržava glazbene servise kao što su: Tidal, Deezer, Napster, Soundcloud, Spotify Conect uz spajanje preko Bluetooth i Apple AirPlay, a ugrađeni DAC podržava HiRes audio striming do 32-bit/192kHz. Cijena uređaja na domaćem tržištu iznosi 11.990 kuna.

INFO: www.sonusart.hr