Ispiši ovu stranicu

ZGAVSHOW2016: EPSON i KEF za vrhunsko kućno kino

Srijeda, 19.10.2016. 23:06

Salon Pula već je tradicionalno naše mjesto za prezentaciju i demonstraciju vrhunskog kućnog kina, a tako je i ove godine. Novi EH-TW9300 projektor iz gornjeg doma Epson Home Cinema programa projicirat će sliku dijagonale 3 metra na specijaliziranom platnu iz Adeo Screen ponude.

Za maksimalnu kvalitetu slike sustav će biti tretiran profesionalnom ISF kalibracijom za koju je naša tvrtka certificirana i koju ističemo kao ključnu za postizanje punih performansi. Isto tako vrhunski 7.2 zvuk biti će zadaća NAD elektronike i KEF zvučnika.

U suradnji s partnerskom tvrtkom Sigma Audio Koncept iz Zagreba Epson je na sajmu demonstrirao rad novog vrhunskog video projektora za kućno kino EH-TW9300, a prikazan je i povoljniji model EH-TW7300. Novi modeli, a tu je još i EH-TW9300W s podrškom za bežično emitiranje sadržaja, imaju funkciju 4K poboljšanja, podršku za UHD Blu-ray i za HDR (high dynamic range) te motorizirane objektive s memoriranjem pozicija.

Rycky Stalman, direktor tvrtke Sigma Audio Koncept, specijaliziranog Epson partnera za 'Home Cinema' kategoriju projektora, kazao je: "Na zagrebačkom AV sajmu aktivno ćemo predstaviti i demonstrirati sustav kućnog kina visoke klase posložen oko novog projektora Epson EH-TW9300. Inače riječ je o nasljedniku vrlo uspješnog i popularnog modela EH-TW9200, s još boljim performansama poput poboljšanja slike razlučivosti 4K, mogućnosti HDR-a putem vlastite Epsonove i 3LCD tehnologije, boljim omjerom kontrasta 1000000:1, i tako dalje. Posjetitelji će doista imati priliku doživjeti potpunu čaroliju kućnog kina uz impresivnu sliku dijagonale veće od tri metra".

Boris Vetnić, account manager u Epsonu, kazao je: "Novi Epsonovi video projektori za kućno kino donose vrhunske mogućnosti u domove filmskih entuzijasta, ali i svih koji žele iskusiti najbolji mogući doživljaj slike u dnevnoj sobi. Funkcije poput motoriziranog objektiva i memoriranja položaja leća pružaju jedinstveno korisničko iskustvo i maksimalno pojednostavljuju postavljanje i korištenje projektora. Zanimljivo je i da se video projektori sve više nameću kao zamjena za televizore, kako u domovima tako i u javnim prostorima".

Modeli EH-TW7300, EH-TW9300 i EH-TW9300W dostupni su na tržištu od rujna 2016.

INFO: www.epson.hr, www.sigma-audiokoncept.hr

Vezani sadržaji