ZGAVSHOW2015: Optoma HD projektor i NuForce elektronika

Utorak, 20.10.2015. 21:39

Posjetitelji ovogodišnjeg zagrebačkog AV Showa imat će priliku, iz prve ruke, upoznati se s projektorom Optoma HD50 kojeg će na sajmu predstaviti tvrtka AVR (Audio Video Rješenja).

AVR će demonstrirati kako ovaj projektor i NuForce elektornika prenose iskustvo gledanja filma u kino dvorani u udobnost vašeg dnevnog boravka.
Riječ je o projektoru koji je naišao na iznimno povoljne kritike i koji slovi kao najbolji kućni Full HD projektor u svojoj klasi, a za taj status izborio se netom nakon izlaska na tržište.

Projektor raspolaže s 2.200 ANSI lumena i kontrastom od 50.000:1, što ga čini funkcionalnim i za korištenje u svijetlim prostorijama, a kvaliteta projicirane slike trebala bi zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Također, projektor posjeduje i dvije HDMI konekcije i visoku fleksibilnost kada je posrijedi instalacija zahvaljujući mogućnosti vertikalnog pomaka leće.

NuForce avp18 v3

Kao što je već spomenuto, tijekom ovogodišnjeg sajma tvrtka AVR će hrvatskoj publici predstaviti i nove NuForce audio komponente. Riječ je o sljedećim proizvodima: AV pretpojačalu AVP18, pojačalu Optima NuForce MCA18 i  DDA120, slušalicama Primo 8 i  NE750M, te nagrađivani i hvaljeni digitalno-analogni konverter (DAC) i pojačalo za slušalice uDAC3.

Svim posjetiteljima ovogodišnjeg AV Show sajma, tvrtka AVR osigurat će prikladne sajamske popuste, od kojih je posebno upečatljiv onaj od čak 50 % na slušalice NuForce NE750M.

INFO: www.avr.hr