Prvi soundbar iz PSB-a

Ponedjeljak, 27.04.2015. 16:00

Alpha VS21 je prvi aktivni soundbar u ponudi tvrtke PSB. Kao i svaki drugi soundbar na tržištu namijenjen je kao rješenje za višekanalnu reprodukciju u sustavu kućnog kina bez postavljanja standardnog 5.1 zvučničkog kompleta u sobi.

U niskoprofilno, elegantno i moderno dizajnirano drveno kućište smješten je trostazni set zvučničkih jedinica sa šest pojačala, za svaki zvučnik po jedan, ukupne snage od 100W.

PSB je u ovaj soundbar ugradio vlasti sustav procesiranja višekanalnih zapisa (Dialogue i WideSound) koji u kombinaciji s Dolby Digital dekoderom i Dolby Late Night funkcijom pruža korisniku mogućnost doživljaja kućnog kina iz samo jednog zvučnika.

Ako želite još više basa, možete na njega priključiti dodatni subwoofer preko RCA konektora (Sub out) na stražnjoj strani zvučnika.

PSB AlphaVS21 connections

PSB Alpha VS21 je jednostavan za instalaciju i upravljanje. Posjeduje dva digitalna ulaza (koaksijalni i optički) za spajanje na DVD/Blu-ray, televizor ili neki drugi digitalni izvor slike i zvuka.

Preko linijskog RCA ulaza na njega se mogu spojiti i analogni izvori zvuka - CD player, TV, video rekorder, iPod, a moguć je i WiFi streaming s vašeg pametnog telefona ili tableta zahvaljujući Bluetooth aptX kodiranju i slanju glazbenih datoteka.

Soundbarom se upravlja pomoću daljinskog upravljača, dimenzije su mu 543 x 85 x 330 mm (ŠxVxD), težina 7,7 kg, a u Hrvatskoj je dostupan po cijeni od 4.599 kuna.

INFO: www.sigma-audiokoncept.hr

 

Galerija slika