CES 2015: Novi Panasonic Blu-ray player za EU tržište

Ponedjeljak, 12.01.2015. 17:44

Tvrtka Panasonic na ovogodišnjem CES-u je predstavila najnoviji Blu-ray reproduktor namijenjen za europsko tržište. Kako navodi tvrtka, model DMP-BDT270 nudi odličnu kvalitetu slike i zvuka, velike mogućnosti povezivanja, fleksibilnu uporabu te intuitivno rukovanje.

Ovaj reproduktor je opremljen funkcijom interpolacije slike koja omogućuje gledati i filmove niže kvalitete u 4K rezoluciji. Snažan slikovni procesor pomoću inteligentnih algoritama osnovnoj slici u Full-HD rezoluciji dodaje još milijune piksela, što donosi bitno poboljšanu oštrine, tekstura i prikazivanju detalja.

DMP-BDT270 podražava DLNA tehnologiju s kojom se može bez problema priključiti na kućnu mrežu i reproducirati bilo koji multimedijalni sadržaj (filmove, glazbu i fotografije), iz bilo kojeg izvora u kući. Pomoću Miracast tehnologije, može se na ekranu televizora prikazati zaslon pametnog telefona ili tableta, pa novo snimljeni video zapis možete jednostavno pokazati obitelji ili prijateljima i izvan vlastite kuće. Sistem Miracast temelji se na izravnoj vezi između dva uređaja preko Wi-Fi bez routera.

Panasonic DMP-BDT270 je opremljen i internetskim priključkom, pa tako omogućuje pristup opsežnoj arhivi multimedija na online serverima. Player također ima i integriran internetski preglednik, što korisnicima daje neograničeni pregled bilo kojeg sadržaja na webu što uključuje i pristup socijalnim mrežama kao što su Facebook ili Twitter.

INFO: www.panasonic.hr