In-akustik dostupan u Hrvatskoj

Srijeda, 05.03.2014. 19:47

Njemačka tvrtka In-akustik, u sastavu je Braun grupe, vrlo dobro kotira među njemačkim kupcima a od nedavno se njihovi proizvodi mogu kupiti i kod nas zaslugom tvrtke Ekran iz Osijeka.

Svoju reputaciju je gradila posljednjih 30 godina ponajviše na velikoj ponudi audiofilskih glazbenih izdanja i vlastitoj proizvodnji kvalitetnih kabela za sve namijene. Danas u ponudi ima vrlo široku paletu proizvoda: kompletnu ponudu audio i video kabela (interkonekcijski, zvučnički, strujni, digitalni, HDMI,..), razne HDMI razdjelnike i preklopnike, adaptere, Bluetooth AV receiveri, strujne letve kao i kompletnu ponudu kabela za auto akustiku. Mnogi od ovih proizvoda su dostupni na metre kao i cijela gama konektora za sve vrste terminiranja.

Posebnu liniju proizvoda čini ponuda za ugradnju u poslovne prostorije ili domove, a odnosi se na ugradbene stropne, zidne i knauf zvučnike i subwoofere (dio su "AmbienTone" game proizvoda), led osvjetljenja "AmbienArt-a", električne instalacije, utičnice i vodilice dio vrhunske izrade i stila. Više o navedenim proizvodima možete potražiti na službenim stranicama proizvođača ili domaćeg distributera.

INFO: www.in-akustik.com, www.ekran-avc.hr