Ispiši ovu stranicu

Najtanji Philips Fidelio Blu-ray SoundBar

Nedjelja, 18.11.2012. 11:50

Svoju ponudu SoundBar kućnih kina Philips je proširio predstavivši još jednu Fidelio inovaciju koja je u potpunosti prilagođena svakom interijeru i životnom stilu. Najtanje Fidelio Blu-ray SoundBar kućno kino HTB9150 ispunjava prostoriju sa zvukom iz samo jednog izvora te uz ugrađena moderna pojačala i zvučnike pridonosi minimalističkom i sofisticiranom ambijentu svakog doma.

U iznimno tankom dizajnu debljine 87 mm ugrađeno je pet modernih pojačala i šest zvučnika koji stvaraju višekanalni surround zvuk s Ambisound tehnologijom ukupne snage od 600W. Ambisound tehnologija omogućuje stvaranje autentičnog surround zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina životnog prostora. Ujedno pridonosi besprijekorno čistom vizualnom dojmu samog kućnog kina jer ne zahtijeva dodatne zvučnike i kabele. 

Ono po čemu se Ambisound tehnologija razlikuje od drugih SoundBar uređaja je kombinirani učinak psihoakustičkih svojstava, obrade audio signala i smještanja zvučničkih jedinica pod preciznim kutem što rezultira snažnim surround zvukom s manjim brojem zvučnika. Visokoj vjernosti zvuka pridonosi i Philipsova patentirana tehnologija CinemaPerfect HD koja dodatno poboljšava reprodukciju. 

Uz Full HD 3D svi ljubitelji kućnih projekcija mogu uživati u 3D filmovima i u postojećim filmskim zbirkama koje se mogu automatski pretvoriti iz 2D u 3D format.

Dodatna pogodnost ovog kućnog kina i Blu-ray reproduktora je napredna funkcija Smart TV Plus koja omogućuje NetTV, SimplyShare i MyRemote. Aplikacija MyRemote omogućava korištenje pametnog telefona ili tableta kao daljinskog upravljača za AV uređaje koji su spojeni na kućnu WI-FI mrežu. Osim toga, korisne funkcije kao što je SimplyShare pruža bežično povezivanje i usmjeravanje svih zabavnih sadržaja i naposljetku, MySound koji omogućava podešavanje preferenci slušanja. 

Philips Fidelio Blu-ray SoundBar kućno kino HTB9150 je profinjenog dizajna s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom te bi se trebao odlično uklopiti u današnje moderne interijere.

Ovaj SoundBar preporuča se za televizore dijagonale ekrana od 102cm (40») ili veće, a očekivana cijena će mu biti oko 7.500 kuna.

INFO: www.philips.hr

 

Vezani sadržaji