Testovi

TEST: Erzetich Audio Phobos i Mania

TEST: Erzetich Audio Phobos i Mania

Ponedjeljak, 14.01.2019. 08:31

Nije prošlo mnogo vremena od kada se na domaćoj audio sceni pojavila tvrtka Erzetich Audio. Malena tvrtka iz Slovenije predstavljala je u to to doba nekoliko pojačala za slušalice koja su već na prvo slušanje bili ponešto drugačiji od konkurencije, što se može reći i za Blaža Erzetića njihovog konstruktora i vlasnika tvrtke.

TEST: JBL Boombox

TEST: JBL Boombox

Petak, 14.12.2018. 15:46

JBL Boombox je najveći i najjači JBL-ov prijenosni Bluetooth zvučnik, a na prvi pogled vidi se da dizajn prati sve dosadašnje JBL-ove prijenosne zvučnike. Kućište je izrađeno od plastike, većina valjka prekrivena je tkaninom, a također je otporan na vodu i prskanje.

TEST: Pioneer XDP-02U

TEST: Pioneer XDP-02U

Petak, 14.12.2018. 15:45

Prijenosni glazbeni reproduktori su polako evoluirali u standardnu opremu korisnika koji od svoje glazbene kolekcije žele iskoristiti maksimum kvalitete koje reprodukcija i preko najboljih mobitela teško može pružiti.

TEST: Pro-Ject Pre Box S2 Digital

TEST: Pro-Ject Pre Box S2 Digital

Petak, 14.12.2018. 15:40

Pro-Ject je kompanija s kojom smo vrlo dobro upoznati. Njihova ponuda dijeli se na dva glavna dijela: gramofoni i Box Design proizvodi. Gramofoni su gotovo uvijek best buy proizvodi u svojoj klasi, a i Box Design proizvodi često predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete.

TEST: Astell&Kern XB10

TEST: Astell&Kern XB10

Petak, 14.12.2018. 15:39

Astell & Kern pozicionirao se kao jedna od vodećih tvrtki kad je riječ o kvalitetnoj reprodukciji glazbe u pokretu i za radnim stolom. Od uređaja koje smo do sada testirali svi se mogu pohvaliti jako promišljenim dizajnom i odličnom ergonomijom.

TEST: NuPrime uDSD

TEST: NuPrime uDSD

Petak, 14.12.2018. 15:36

Priča o NuPrimeu zapravo počinje sa završetkom priče o NuForceu. Jedan od suosnivača NuForcea, Jason Lim je otkupio prava i patente high end odjela NuForcea kada je tu tvrtku kupila Optoma. Nakon toga Jason Lim osniva novu tvrtku NuPrime i nastavlja tamo gdje je stao s radom u NuForceu.

TEST: Pro-Ject Tube Box S2

TEST: Pro-Ject Tube Box S2

Petak, 14.12.2018. 15:34

Bespotrebno je ponovo analizirati povratak vinila u sustave audiofila, no i taj trend, ako ga se uopće može sagledavati tako posjeduje svoje razloge. Rijetki su oni koji su počeli slušati vinilne ploče na valu njihovog povratka, jer većina mlađih konzumenata fizičkih medija i ne posjeduje izgrađene diskoteke.

Stranica 1 od 34