CET.EX Zagreb 2017

Petak, 21.07.2017. 20:26

Zagreb će ove jeseni biti mjesto susreta svih zaljubljenika u najnovije tehnologije i proizvode namijenjenih širokoj primjeni u kućanstvu, industriji i osobnoj upotrebi.

Organizator dugogodišnjeg i već tradicionalnog sajma "Zagreb Audio Video Show" pokrenuo je novi projekt koji bi trebao pozicionirati grad Zagreb na tehnološku mapu Europe.

Pod nazivom CET.EX Zagreb 2017 dolazi nam prvi sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe (Adriatic).

Ovogodišnji izlagači predstavit će nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući:

- pametne kuće
- IoT (Internet of Things)
- povezive aute
- audio i video visoke rezolucije
- pametne telefone
- virtualnu stvarnost
- digitalno zdravlje i fitnes
- 3D printanje
- dronove
- robotiku
- miješanu stvarnost IoT-a
- pametne zgrade u pametnim gradovima
- IDS (Interactive Digital Signage)
- start-upove i drugo.

"U sklopu trodnevnog sajma, o ovim inovativnim trendovima govorit će vodeći profesionalci iz svake industrije. CET.EX Zagreb 2017 mjesto je na kojem se tehnologije spajaju s poslovanjem, a posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i proizvodima", izjavio je Andrija Ćurković, organizator sajma CET.EX.

CETEX ZAGREB 2017 memo 650

Vodeće CE i IT kompanije predstavit će nove tehnologije i proizvode koji će promijeniti naše način života. Također, nove i rastuće start-up kompanije predstavit će svoje tehnologije i proizvode utjecajnim posjetiocima, investitorima i potencijalnim partnerima.

Posjetitelji će za vrijem sajma CET.EX Zagreb 2017 imati mogućnost da prvi saznaju za vrhunske tehnologije u nastajanju i prijelomne inovacije kao i da isprobaju najnovije proizvode.

Sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija CET.EX Zagreb 2017, održat će se u periodu od 27. do 29. listopada (Zagrebački Velesajam - paviljoni 7 i 7A).

Časopis hifimedia je medijski pokrovitelj ovog sajma pa će naši čitatelji imati pravovremene informacije o svim događanjima i znimljivostima koje će se prikazati na sajmu CET.EX Zagreb 2017.   

CET.EX Zagreb 2017 više je od još jednog sajma tehnologija i potrošačke elektronike. Puno više!