Amazon nudi novu uslugu svojim Prime korisnicima

Srijeda, 24.05.2017. 23:21

Amazon Channels su već dostupni u SAD-u. Od sada su dostupni i na britanskom i njemačkom tržištu te omogućuje pretplatnicima da gledaju više od 40 programa bez plaćanja paketa ili ugovora.

Među dostupnim programima su BFI Player +, Eurosport Player, Discovery, ITV Hub +, hayu, Heera (Amazonov Bollywood program), Ketchup TV, MGM, MUBI i Shudder. Amazon tvrdi da je većina sadržaja u novoj ponudi dostupna za preuzimanje, a dodatne pretplate će biti dodane u nadolazećim mjesecima.

Amazon Channels je dostupan putem postojeće aplikacije Prime Video, kao i Amazon Video na pametnim televizorima, iOS i Android telefonima, Amazon Fire TV, Fire TV Stick, Fire tableti te putem interneta.

amazon channels landing page w

Alex Green, MD, Europe, Amazon Channels, izjavio je: “Po prvi puta, Prime pretplatnici u Velikoj Britaniji i Njemačkoj moći će odabrati gledanje premium televizijskih programa bez potrebe za plaćanjem paketa ili ugovora. Od sporta do Bollywooda, filmskog kazališta do reality TV i nagrađivanih televizijskih emisija popularnih programa kao što su Discovery i ITV, Amazon Channels korisniku daje mogućnost da plati i gleda sadržaj koji stvarno želi.”

Susanna Dinnage, predsjednica tvrtke Discovery Networks UK i direktorica odjela tvrtke odgovorne za sadržaj je dodala: “Drago mi je da smo uspjeli svoj sadržaj omogućiti Amazon Prime korisnicima. Ovo partnerstvo naglašava našu stratešku ambiciju da budemo dostupni što većem broju korisnika.”