Logitech postao partner McLaren-Honda tima Formule 1

Ponedjeljak, 27.03.2017. 13:25

McLaren-Honda je izdala priopćenje o potpisivanju novog višegodišnjeg ugovora s tvrtkom Logitech, brandom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje njihov službeni partner tehnološke periferije.

Logitech je predstavljen na kokpitu McLaren-Honde MCL32 od subote 25.03.2017. na Velikoj nagradi Australije u Melbourneu, a obuhvaća širok spektar mogućnosti u mnogim ključnim sektorima, uključujući računalstvo, gaming i video.


"Ova suradnja izgrađena je na osobinama koje Logitech i McLaren-Honda dijele - tehnološke inovacije koje pomažu ljudima postići više, a to sve radimo vođeni strašću"
, rekao je Bracken Darrell, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Logitech. "Uzbuđenje ne može biti veće kada surađujete s takvim kultnim timom i na taj način izlažemo milijunima obožavatelja Formule 1 naše Logitech i Logitech G brandove. Nikada se ne zna što budućnost može donijeti…”

L MCL team web

Zak Brown, izvršni direktor McLaren Group, je dodao: "Oduševljeni smo da imamo tako važan brand u tehnološko-potrošačkom sektoru kao dio našeg tima. McLaren-Honda je sinonim za inovacije i neumornu potragu za tehnološkim evolucijama i dijeli te vrijednosti s Logitechom kao i glad za razvojem kako bi poboljšali naš svakodnevni život, odnosno kako bi bili produktivniji i zadovoljniji, osobno ili profesionalno. Zajedno već radimo na uzbudljivim planovima za budućnost naše suradnje i dosta toga se još sprema iz oba tima McLaren-Honde i Logitecha u našoj zajedničkoj ponudi za naše navijače i dioničare.”

Logitech International je švicarska javna kompanija osnovana 1981. godine, izlistana je na švicarskoj i newyorškoj burzi, a brandovi Logitecha uključuju Jaybird, Logitech G i Ultimate Ears. Sam Logitech je jedan od najpopularnijih svjetskih brandova potrošačke elektronike čiji se proizvodi odnose na povezivanje korisnika kroz računalstvo, igre, video i glazbu, s distribucijom u više od 100 zemalja diljem svijeta.

INFO: Logitech