CES 2017: LG-evi roboti

Srijeda, 04.01.2017. 12:24

Na današnjoj konferenciji za medije na sajmu CES koji se održava od 5. do 8. siječnja u Mandalay Bay Resort and Casino, Las Vegas, LG će predstaviti naprednu robotsku tehnologiju kako bi prikazao svoje inovacije u području umjetne inteligencije za koju se očekuje da će biti glavna tema ovogodišnjeg izdanja sajma.

LG-eva linija robota će, zahvaljujući analitičkoj snazi procesiranja, moći navigirati kompleksnim okruženjima i dešifrirati najučinkovitije i najdjelotvornije načine za ispunjavanje zadataka što olakšava svakodnevicu.

Tehnologija tako nadmašuje onu u LG-evom usisivaču HOM-BOT, a ističu se Hub Robot, dizajniran za kućnu uporabu, koji može djelovati kao dio sustava pametnog doma te kao osobni asistent korisniku, te LG-ev drugi robot koji će demonstrirati mogućnosti za vrt. Također, LG-eva linija robota uključivat će i modele za komercijalnu uporabu na javnim prostorima, kao što su zračne luke i hotelu, s ciljem poboljšanja iskustva putnika.

Roboti, ali i drugi LG-evi noviteti, moći će se pogledati na LG-evom štandu broj 11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center.

INFO: www.lge.com, www.ces.tech