Najbolji televizor u svijetu izložen u Sonus Artu

Petak, 20.05.2016. 13:28

Po mnogima najbolji 4K UHD LCD televizor na svijetu - Panasonic DX900, od danas možete pogledati u prodavaonici tvrtke Sonus Art koja ga je jučer premijerno i predstavila medijima i svojim partnerima.

Tvrtka Sonus Art, zastupnik premium A/V brendova u Hrvatskoj – Denon, Marantz, Bowers & Wilkins, Audio-Technica, Dynaudio..., ovim predstavljanjem high end linije Panasonic televizora zaokružio je svoju ponudu na takav način da je sada u mogućnosti ispuniti želje i najzahtjevnijim kupcima kada su u pitanju kompletni sustavi kućnog kina.


Podsjetimo, Panasonic DX900 4K UHD Smart je prvi televizor koji koristi njihovu novu "Honeycomb" strukturu za oblikovanje vlastitog pozadinskog LED osvjetljenja kao i o prvom televizoru certificiranom kao "UHD Premium".

Sonus Panasonic IMG 8874

Predstavnik ureda tvrtke Panasonic u Republici Hrvatskoj, gospodin Aleksandar Janjatović, u kratkom izlaganju je istaknuo sve mogućnosti i kvalitete ove serije televizora koja na tržište dolazi u dvije dijagonale - 58“ (147 cm) i 65“ (165 cm) .

Panasonic DX900 televizor dolazi s pristupom popularnim aplikacijama poput Netflixa, YouTubea i Amazona putem Firefox platforme. 4K sadržaj moguće je streamati s partnerskih platformi, dok je sadržaj u HDR kvaliteti moguće streamati s Amazona i Netflixa.  

U Sonus Artu najavljuju da će uskoro biti dostupan i novi Panasonic Ultra HD Blu-ray player kompatibilan sa serijom DX900, a uz kojeg Panasonic besplatno dijeli film Mad Max: Fury Road.

INFO: www.sonusart.hr