Počinje CES 2014

Ponedjeljak, 06.01.2014. 16:02

Početkom svake godine, u Las Vegasu započinje najveći svjetski sajam potrošačke elektronike, na kojem će u 4 dana (od 7. do 10. siječnja/januara) biti predstavljene tisuće i tisuće proizvoda podjeljenih u 15 kategorija.

Broj izlagača je svake godine sve veći pa ih se ove godine očekuje više od 3.200 iz preko 150 država, a bit će smješteni na više od 170 tisuća kvadratnih metara.

Kategorije su podjeljene na audio, automobilsku elektroniku, kompjuterski hardveri softver, kućno povezivanje, distribuciju sadržaja, digitalno zdravlje i fitness, digitalnu fotografiju, elektronsko igranje, tehnologiju u razvoju, zabavni sadržaj, internetski bazirane multimedijske sustave, lifestyle elektroniku, telekomunikacijsku infrastrukturu, video i bežične uređaje i povezivanje.

Na ovogodišnjem sajmu predstavit će se i više od 140 startup tvrtki, a posjetitelji će moći sudjelovati u više od 300 konferencija i keynote prezentacija.

Sve to pratit će više od 6.300 novinara, a kao i dosada, direktno iz Las Vegasa izvještavat će nas naš tehnički urednik Danko Šuvar.

INFO: www.cesweb.org