Raste prodaja Philips televizora

Četvrtak, 05.12.2013. 12:39

Proizvođač Philipsovih televizora, tvrtka TP Vision, objavila je prodajne rezultate u Hrvatskoj do 31. listopada ove godine.

Prema njihovim podacima, ove je godine u Hrvatskoj prodano 4.943 Ambilight televizora što je 15% više prodanih televizora u odnosu na isto razdoblje lani.

Prema istim podacima za 9% porasla je i ukupna prodaja Philips televizora u odnosu na isto razdoblje 2012.

"Nesumnjivo možemo zaključiti kako ovi prodajni rezultati pokazuju da su kupci, bez obzira na trenutnu situaciju u Hrvatskoj, i dalje voljni investirati u kvalitetu i kupovati Philips TV uređaje. Ambilight televizori s pozadinskim LED osvjetljenjem omogućuju nezaboravno i izuzetno iskustvo za gledatelje. No, valja istaknuti kako su kupci osim Ambilight televizora odlično prihvatili i ekskluzivnije televizore iz Philips obitelji", izjavio je Nikola Radman-Livaja, voditelj predstavništva TP Vision u Hrvatskoj i BiH

Do kraja listopada prodano je desetak televizora serije DesignLine, a početkom studenog u Hrvatskoj je počela prodaja i Philips Ultra HD televizora.

Philips UHD

U TP Visionu su izuzetno zadovoljni ovakvim prodajnim rezultatima te očekuju da će do kraja godine ti rezultati biti još i bolji. Naime, tek dolazi vrijeme darivanja, a i plasman hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazil trebao bi pozitivno utjecati na prodajne rezultate.

INFO: www.tpvision.com