Ispiši ovu stranicu

Počinje CES 2013

Ponedjeljak, 07.01.2013. 17:09

Danas se otvaraju vrata najvećeg sajma potrošačke elektronike – CES 2013, gdje će tisuće kompanija predstaviti svoja najnovija tehnološka dostignuća iz područja audia, videa, multimedije i IT industrije.

Prvi dan sajma (07. siječanj) rezerviran je samo za novinare, a svi ostali akreditirani posjetitelji povezani s ovom industrijom (distributeri, trgovci, partneri,..), mogu sajam posjetiti od 08. do 11. siječnja 2013.

 

Kako sajam nije otvoren za javnost, uvijek vlada veliki interes potrošača za onim što će se od noviteta prikazati. Na licu mjesta nalazi se i naš kolega Danko Šuvar pa ćemo na ovim stranicama objavljivati informacije o najzanimljivijim proizvodima koji su prikazani na CES-u.

Svi čitatelji koji imaju dobru internet vezu mogu se uključiti u živo i na prijenos press konferencija tvrtki: Panasonic, Samsung i Sony.

Panasonic – počinje u 10:00 a.m. PST / 1:00 p.m. ET
Samsung – počinje u 2:00 a.m. PST / 5:00 p.m. ET
Sony – počinje u 5:00 a.m. PST / 8:00 p.m. ET

Navedena satnica press konferencija vrijedi za Pacific Standard Time (PST) i Eastern Time (ET) vremensku zonu. Da bi odredili vrijeme kada ih možete gledati u Zagrebu, dodajte na vrijeme po PST zoni 9 sati.

www.cesweb.org

Vezani sadržaji