Poslovne vijesti

Logitech postao partner McLaren-Honda tima Formule 1
McLaren-Honda je izdala priopćenje o potpisivanju novog višegodišnjeg ugovora s tvrtkom Logitech, brandom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje njihov službeni partner tehnološke periferije.
Samsung završio proces preuzimanja tvrtke Harman
U petak, 10. veljače 2017. godine, tvrtka Samsung Electronics je dala priopćenje kako je završila ranije najavljeno preuzimanje tvrtke Harman. Prema uvjetima sporazuma o spajanju, Harmanovi dioničari će dobiti $112 po dionici u gotovini.
Sound United preuzeo vlasnike Marantza i Denona
Kompanija Sound United u čijem su vlasništvu već Polk Audio, Definitve Technology i Polk Boom preuzela je kompaniju D+M Group koja u vlasništvu ima tvrtke Denon, HEOS, Marantz i Boston Acoustics.
Šmit Electronic nastupio na sajmu DISTREE EMEA
Kutinska tvrtka Šmit Electronic sa svojim brendovima SBOX i White Shark sve je više prisutna i prepoznatljiva kupcima na EU tržištu. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Berlinu na sajmu IFA, tvrtka namjerava i u 2017. godini uložiti dodatne napore kako bi proširila svoju prodajnu mrežu i još se bolje pozicionirala izvan domaćeg tržišta.
ADOX povećava kapacitete za proizvodnju foto filmova
Ponovno oživljavanje analognog prisutno je ne samo u audio industriji, već i u foto svijetu. U prilog navedenom govori i vijest kako se njemački proizvođač filmova ADOX (utemeljen 1860. godine), radi proširenja kapaciteta, upušta u gradnju nove tvornice, u kojoj će proizvoditi foto kemikalije, filmove i foto-papir.
Iskon poklanja HBO Premium i HBO GO do kraja godine
Do kraja godine, Iskon novim i trenutnim korisnicima poklanja više i 4000 televizijskih i filmskih naslova u produkciji HBO-a. Popularne serije kao što su "Tabu", "Silicijska Dolina", "Mladi papa" i "Westworld, ali i filmske uspješnice poput "Deadpoola" i "Kung Fu Pande" idealna su opcija za maratonsko uživanje u suvremenim televizijskim sadržajima.
MQA potpisao suradnju s Universal Music Group
Potpisana je suradnja između izdavačkog giganta Universal Music Group i MQA-a, s ciljem da se kompletni Universalov katalog prevede u MQA-ov visoko-rezolucijski glazbeni format.
Stranica 1 od 118