Poslovne vijesti

Samsung povećava proizvodnju zakrivljenih televizora
Prema svemu sudeći, Samsung ostaje vjeran ideji zakrivljenih televizora. Dok LG Electronics i Sony prestaju s proizvodnjom zakrivljenih TV-a, Samsung je povećeva.
SoundCloud ulazi u novi kredit

SoundCloud ulazi u novi kredit

Ponedjeljak, 01.05.2017. 14:46
Budućnost je neizvjesna za SoundCloud. Naime, kako izvještava Business Insider, uprava Sound Clouda morala je od različith stranaka posuditi 70 milijuna dolara kako bi ostala iznad vode.
Logitech postao partner McLaren-Honda tima Formule 1
McLaren-Honda je izdala priopćenje o potpisivanju novog višegodišnjeg ugovora s tvrtkom Logitech, brandom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje njihov službeni partner tehnološke periferije.
Samsung završio proces preuzimanja tvrtke Harman
U petak, 10. veljače 2017. godine, tvrtka Samsung Electronics je dala priopćenje kako je završila ranije najavljeno preuzimanje tvrtke Harman. Prema uvjetima sporazuma o spajanju, Harmanovi dioničari će dobiti $112 po dionici u gotovini.
Sound United preuzeo vlasnike Marantza i Denona
Kompanija Sound United u čijem su vlasništvu već Polk Audio, Definitve Technology i Polk Boom preuzela je kompaniju D+M Group koja u vlasništvu ima tvrtke Denon, HEOS, Marantz i Boston Acoustics.
Šmit Electronic nastupio na sajmu DISTREE EMEA
Kutinska tvrtka Šmit Electronic sa svojim brendovima SBOX i White Shark sve je više prisutna i prepoznatljiva kupcima na EU tržištu. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Berlinu na sajmu IFA, tvrtka namjerava i u 2017. godini uložiti dodatne napore kako bi proširila svoju prodajnu mrežu i još se bolje pozicionirala izvan domaćeg tržišta.
ADOX povećava kapacitete za proizvodnju foto filmova
Ponovno oživljavanje analognog prisutno je ne samo u audio industriji, već i u foto svijetu. U prilog navedenom govori i vijest kako se njemački proizvođač filmova ADOX (utemeljen 1860. godine), radi proširenja kapaciteta, upušta u gradnju nove tvornice, u kojoj će proizvoditi foto kemikalije, filmove i foto-papir.
Stranica 1 od 118