Poslovne vijesti

Mastercard širi podršku za mobilne operatere
Tradicionalne usluge mobilne telefonije i podatkovnih usluga postali su danas opće prihvaćen standard što kod operatera stvara potrebu za njihovom nadogradnjom i za uvođenjem povezanih, dodatnih usluga.
Formula 1 pokreće vlastitu live Grand Prix OTT uslugu
Prije početka ovogodišnjeg svjetskog prvenstva u utrkama Formule 1 (2018 FIA Formula One Word Championship), započet će s radom i njihov službeni TV kanal s OTT uslugom prijenosa sadržaja.
Analiza prodaje na tržištu potrošačke elektronike u 2017.
Najnovije izvješće o stanju tržišta koju donosi agencija za istraživanje tržišta Gfk govori kako je cjelokupna slika tržišta potrošačke elektronike u načelu dobra iako ima i nekih značajnijih promjena.
Comcast pokušava nadmašiti Disneyjevu ponudu za Fox
Comcast bi mogao nadmašiti ponudu Disneyja za kupovinu imovinu medijskog diva 21st Century Fox ako će AT&T biti uspješan u pokušaju da kupi Time Warner. 
MAXtv nudi nove kanale korisnicima

MAXtv nudi nove kanale korisnicima

Utorak, 06.02.2018. 08:49
Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv usluge omogučuje gledanje najvećeg izbora programskih sadržaja na tržištu u vrhunskoj kvaliteti slike.
Sound United kupio Classe Audio

Sound United kupio Classe Audio

Utorak, 23.01.2018. 10:08
U svibnju 2016. godine Bowers & Wilkins prodan je kompaniji EVA Automation u transakciji koja je uključivala i Classe Audio i američku distribuciju Rotel Electronics proizvoda. Od tada, distribucija B&W i Rotelovih proizvoda je nastavljena, dok to nije bio slučaj sa Classe proizvodima.
LG i Meridian Audio najavili suradnju
Korejski LG Electronics (LG) i Meridian Audio najavili su ulazak u partnerstvo s ciljem pružanja zvuka vrhunskih performansi potrošačima diljem svijeta.
Stranica 1 od 122