Poslovne vijesti

Netflix kupio izdavačku strip-kuću Millarworld
I to smo dočekali - Netflix je obavio svoju prvu kupovinu. Popularni internetski streaming servis kupio je izdavačku strip-kuću Millarworld. Riječ je o izdavačkoj kući koju je 2004. osnovao Mark Millar i u narednim godinama izbacivao izdanja u kojima su se pojavljivali likovi poput Kick-Assa, Kingsmana i Old Man Logana.
Sharp imenovao novog direktora za svoj ured u Europi
Japanska multinacionalna kompanija za proizvodnju elektroničkih proizvoda Sharp, objavila je da je Yoshihisa Ishida, izvršni potpredsjednik Sharp Corporation, imenovan za novog izvršnog direktora Sharp Europe.
CET.EX Zagreb 2017

CET.EX Zagreb 2017

Petak, 21.07.2017. 20:26
Zagreb će ove jeseni biti mjesto susreta svih zaljubljenika u najnovije tehnologije i proizvode namijenjenih širokoj primjeni u kućanstvu, industriji i osobnoj upotrebi.
Osim ploča i CD-ovi doživljavaju renesansu
Streaming servisi svuda su oko nas. Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Amazon Music, Qobuz - sami nastavite niz... U takvom kontekstu većina će pomisliti, logično, kako su dani fizičkog pohranjivanja glazbe stvar davne prošlosti.
Harman International Industries kupio Arcam
Jedan od najpoznatijih britanskih hi-fi brendova - kompanija Arcam - ima novog vlasnika. Naime, kompaniju je kupila američka tvrtka Harman International Industries.
Potrošači vjeruju kako će VR i AR ući u široku upotrebu
Istraživanje koje je provela tvrtka Ericcson pokazalo je kako sedam od deset potrošača kućne elektronike vjeruju u svijetlu budućnost VR-a (Virtual Reality) i AR-a (Augmented Reality).
Bosch ulaže u umjetnu inteligenciju i povezivost
Tvrtka Bosch je u Hrvatskoj dio Grupe Bosch, vodećeg svjetskog dobavljača tehnologija i usluga. Od osnutka u Zagrebu u ožujku 1993., Bosch neprestano povećava prodaju u Hrvatskoj, koja je 2016. dosegla 54 milijuna eura što je rast viši od 25 posto.
Stranica 1 od 120