Poslovne vijesti

Netflix razmatra proizvodnju interaktivnih filmova i serija
Oduvijek ste željeli biti redatelj? Netflix bi vam uskoro mogao ispuniti želju, doduše djelomično, dok ležite zavaljeni u fotelji ili kauču.
Bosch obilježio 25 godina poslovanja u Hrvatskoj
Povodom obilježavanja 25 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Bosch Hrvatska je danas u prostorijama zagrebačkog hotela Westin održala konferenciju za medije. O samoj tvrtki, poslovnim rezultatima i novostima iz proizvodnog programa na konferenciji su govorile Kristina Šperanda Ferenc, direktorica marketinga i Mirsada Kudrić, direktorica tvrtke Bosch za Hrvatsku i Sloveniju.
Kreću prijenosi UEFA Lige prvaka na PlanetSportu
U sportskom centru Fair Play, smještenom u neposrednoj blizini Medvednice u zagrebačkom kvartu Jazbina, predstavljeni su noviteti vezani uz PlanetSport kanale među ostalim i mogućnost kupovine gledanja pojedinačne utakmice na Vip NOW platformi za sve korisnike, uključujući i korisnike drugih mreža.
Europska prava na Onkyo i Pioneer preuzima Aquipa GmbH
Aqipa GmbH i Onkyo & Pioneer Corporation su potpisali sporazum o poslovnim aktivnostima u Europi tako što će Aqipa preuzeti svu imovinu Pioneer & Onkyo Europe te pripadajuću distribuciju na europskom tržištu. 
TCL objavio početak suradnje s tvrtkom Onkyo
Početkom travnja kineski proizvođač televizora TCL Multimedia objavio je kako je kupio globalna prava od audio branda Onkyo.
Hrvatski Telekom lansira NB-IoT mrežu

Hrvatski Telekom lansira NB-IoT mrežu

Nedjelja, 06.05.2018. 16:15
Hrvatski Telekom, predstavio je novu mrežnu tehnologiju Narrowband IoT (NB-IoT). Tehnologija je namijenjena uređajima koji nemaju potrebe za kontinuiranom povezanošću na mreži i šalju izuzetno male količine podatkovnog prometa bez potrebe za SMS, MMS ili glasovnom komunikacijom.
Harman i Samsung ulažu u daljnji razvoj SmartThings-a
Harman i Samsung nedavno su ušli u stratešku suradnju kojom će Harman preuzeti standard SmartThings-a i unaprijeđivati ga u usporedbi s ostalim Internet of Things (IoT) proizvodima.
Stranica 1 od 123