Poslovne vijesti

Kreću prijenosi UEFA Lige prvaka na PlanetSportu
U sportskom centru Fair Play, smještenom u neposrednoj blizini Medvednice u zagrebačkom kvartu Jazbina, predstavljeni su noviteti vezani uz PlanetSport kanale među ostalim i mogućnost kupovine gledanja pojedinačne utakmice na Vip NOW platformi za sve korisnike, uključujući i korisnike drugih mreža.
Europska prava na Onkyo i Pioneer preuzima Aquipa GmbH
Aqipa GmbH i Onkyo & Pioneer Corporation su potpisali sporazum o poslovnim aktivnostima u Europi tako što će Aqipa preuzeti svu imovinu Pioneer & Onkyo Europe te pripadajuću distribuciju na europskom tržištu. 
TCL objavio početak suradnje s tvrtkom Onkyo
Početkom travnja kineski proizvođač televizora TCL Multimedia objavio je kako je kupio globalna prava od audio branda Onkyo.
Hrvatski Telekom lansira NB-IoT mrežu

Hrvatski Telekom lansira NB-IoT mrežu

Nedjelja, 06.05.2018. 16:15
Hrvatski Telekom, predstavio je novu mrežnu tehnologiju Narrowband IoT (NB-IoT). Tehnologija je namijenjena uređajima koji nemaju potrebe za kontinuiranom povezanošću na mreži i šalju izuzetno male količine podatkovnog prometa bez potrebe za SMS, MMS ili glasovnom komunikacijom.
Harman i Samsung ulažu u daljnji razvoj SmartThings-a
Harman i Samsung nedavno su ušli u stratešku suradnju kojom će Harman preuzeti standard SmartThings-a i unaprijeđivati ga u usporedbi s ostalim Internet of Things (IoT) proizvodima.
Mastercard širi podršku za mobilne operatere
Tradicionalne usluge mobilne telefonije i podatkovnih usluga postali su danas opće prihvaćen standard što kod operatera stvara potrebu za njihovom nadogradnjom i za uvođenjem povezanih, dodatnih usluga.
Formula 1 pokreće vlastitu live Grand Prix OTT uslugu
Prije početka ovogodišnjeg svjetskog prvenstva u utrkama Formule 1 (2018 FIA Formula One Word Championship), započet će s radom i njihov službeni TV kanal s OTT uslugom prijenosa sadržaja.
Stranica 1 od 123