Zaključen popis sudionika na Zagreb AV Showu

Četvrtak, 20.10.2011. 08:12

17. Zagreb AV show počinje u petak na tradicionalnom mjestu, u ugodnim i komfornim interijerima Sheraton Zagreb hotela i traje do nedjelje 23. listopada. Danas je i zaključena lista sudionika, odnosno hrvatskih zastupnika desetina vrhunskih svjetskih firmi potrošačke i high-end elektronike. Svoje će proizvode predstaviti Media AudioAcquisitum MagnumNove boje zvukaAudio sanPlanet AudioSonus ArtHD MultimediaAudio centarCarpe MediaSole-commercePhilipsXenon-forte.

Ove godine nastavlja se praksa započeta prošle godine po kojoj će i predstavnici hrvatske Hi-Fi "uradi sam" scene imati svoj kutak u Sheraton hotelu.

Isto tako, nastavlja se tradicija da na sajmu domaće diskografske kuće (Dancing Bear, Aquarius Records, Dallas Records, Spirit of Music i Media audio), zastupnici velikih svjetskih firmi imaju prodajni prostor gdje će nuditi LP ploče i CD izdanje po promotivnim cijenama.

Isto tako, za napomenuti je da će se na Zagreb AV showu moći kupiti i novi broj magazina HiFi Media koji će se danas pojavio na kioscima.