Nova Denon GC linija slušalica

Srijeda, 28.08.2019. 08:10

Tvrtka Denon predstavila je novu seriju slušalica oznake GC, a glavna značajka im je korištenje u pokretu. Predstavljeni modeli su AH-GC30 s Active Noise Cancelling načinom rada (2.625 kn) i Bluetoothom, AH-GC25NC sa žicom i Noise Cancellingom te AH-GC25W s Bluetoothom.

Slušalice se oslanjaju na FreeEdge tehnologiju drivera koji se nalaze i u nagrađivanim AH-D9200 slušalicama, a akustika je podešena kako bi "oživjela" zvukove u filmovima. Na bežičnim modelima koristi se AptX HD Bluetooth, a za Noise Cancelling ugrađena su i četiri mikrofona uz digitalnu obradu zvuka.

Također, dodana su i tri načina Noise Cancellinga, gradski koji eliminira buku na javnim površinama, uredski koji je podešen za tihi rad, te zračni koji eliminira zvukove motora zrakoplova.

Denon AH GC30 case

Sva tri modela za udobnost imaju ergonomske jastučiće od memorijske pjene i sintetičke kože, a ugrađene baterije trebale bi izdržati do 20 sati korištenja Bluetootha i Noise Cancellinga, tj. do 25 sati ako se koristi samo Noise Cancelling. Za telefonske razgovore Bluetooth modeli imaju ugrađena dva dodatna mikrofona, dok žični model ima ugrađen jedan.

Za više informacija i cijene ostalih modela kontaktirajte domaćeg zastupnika.

INFO: Sonus art, Tel. 01 4813 025, www.sonusart.hr