Sunčane naočale i bežične slušalice tvrtke Bose

Utorak, 11.06.2019. 20:20

Bose je predstavio svoj brand sunčanih naočala imena Frames koji kombiniraju tradicionalne sunčane naočale s funkcionalnošću i performansama bežičnih slušalica. Frames će biti dostupni u proljeće 2019. godine po cijeni od $199,95 i bit će kompatibilni s Boseovom audio AR platformom.

S vlastitim open-ear dizajnom, Frames mogu reproducirati glazbu i informacije, upućivati i zaprimati pozive te pristupati virtualnim asistentima, čuvajući pritom playliste i privatne informacije. Bose Frames funkcioniraju kao bežične slušalice, a mali akustični paket postavljen je u krila, umjesto u ušnu slušalicu ili priključenu komponentu.

bose frames black

Za kontrolu dodirom i glasom, u desno krilo ugrađeni su mali mikrofon i višenamjenska tipka za napajanje i uparivanje, kao i kontrolu virtualnog asistenta, pozive i naredbe.

Bose Frames je prvi komercijalni proizvod s ugrađenom Bose audio Augmented Reality (AR) značajkom. Za razliku od drugih naočala i platformi proširene stvarnosti, ose AR ne mijenja ono što vidite niti koristi objektiv ili fotoaparat telefona kako bi stavio objekte u vidno polje. Umjesto toga, on zna gdje se nalazite i što se suočavate pomoću 9-osnog senzora pokreta glave i GPS-a iz vašeg iOS ili Android uređaja i automatski dodaje sloj zvuka, povezujući to mjesto i vrijeme s beskrajnim mogućnostima putovanja, učenje, zabava, igre i drugo.

Frames koristi litijsku bateriju kapaciteta do 3,5 sata za reprodukciju i do 12 sati u stanju čekanja, a za punjenje je potrebno 2 sata.

INFO: www.semark.hr, www.lorex.siwww.bose.com