Aktiviraj Deezer s uključenom 1 gigom!

Srijeda, 28.11.2018. 14:18

Svi korisnici koji žele imati pristup svojoj glazbi na svakom koraku - u javnom prijevozu, na poslu, dok trčiš ili obavljaš kupnju – koriste pogodnosti pametnih telefona s pristupom internetu. Osim "svemogućeg" YouTube kanala postoji i bolja alternativa u vidu lokaliziranog Deezer streaming servisa.

Dovoljno je aktivirati Deezer u bonbonu jer korisnici bonbona imaju mogućnost uživati u sadržaju na tom globalno popularnom streaming servisu. S aktivnim Deezerom se dobiva pristup katalogu s više od 53 milijuna pjesama koje se mogu slušati i u offline modu, no čak i kada koristiš svoj podatkovni promet, Deezer je vrlo skroman u potrošnji.

Za razliku od drugih aplikacija za reprodukciju glazbe, Deezer je odlično rješenje jer može raditi u pozadini. To znači da kada slušaš omiljenu pjesmu i dobiješ poruku ili e-mail ne treba se iz svega izaći kako bi odgovorio na poruku i onda sve ponovno uključivati kao što je slučaj s drugim aplikacijama.

HT bonbon Deezer web3

Također, pri korištenju Deezer usluge nema ni reklama između pjesama što je mnogim korisnicima preduvjet za opušteno slušanje glazbe. Praktičnosti korištenja Deezera dodajmo i činjenicu da glazbu na Deezeru možeš slušati čak i kad ti je mobitel zaključan.

Deezer s vremenom uči što njegovi korisnici vole slušati pa im u skladu s time predlaže nove pjesme za koje misli da bi im se mogle svidjeti, uz mogućnost preslušavanja i plejlista drugih korisnika. Uz Deezer korisnici zapravo imaju pristup gotovo cijeloj svjetskoj glazbenoj arhivi i još je k tome mogu nositi sa sobom ma gdje išli i što god radili.

Ako koristite bonbon vjerojatno znate da možete precizno optimizirati vlastitu potrošnju, sami kreirati tjedne i mjesečne pakete, birati želite li više besplatnih minuta razgovora, SMS poruka ili gigabajta interneta. Osim toga, korisnici mogu izabrati jednu od četiri unaprijed pripremljene, gotove mjesečne kombinacije - s velikim internetom, s velikim razgovorima, jako velikim internetom i s jako jako velikim internetom.

U novoj bonbonovoj ponudi, uključite li Deezer uz nadoplatu od 40 kuna mjesečno, bez obzira koristite li mali, veliki ili srednji paket interneta, dobit ćete jedan gigabajt interneta potpuno besplatno. Oni korisnici koji odaberu jednu od četiri gotove kombinacije tarifa na bonbonu, Deezer i dodatan gigabajt interneta plaćaju samo 30 kuna.

Svoju kombinaciju možete složiti ovdje.