Samsung Galaxy Note 9 premijerno predstavljen u Zagrebu

Srijeda, 22.08.2018. 06:25

Nedugo nakon svjetske premijere Samsung Galaxy Note9 pametnog telefona održano je njegovo predstavljanje predstavnicima medija pred dolazak na hrvatsko tržište.

U odnosu na prethodnu verziju novi Galaxy Note 9 koristi novu S Pen olovku s Bluetoothom, snažnu bateriju od 4.000 mAh, vrhunski procesor velike brzine, njihovu najinteligentniju kameru i beskonačni ekran dijagonale 6,4 inča. Na hrvatskom tržištu Galaxy Note 9 bit će dostupan od 24. kolovoza 2018. u tri boje – ponoćno crnoj, ljubičastoj i novoj oceansko plavoj boji uz koji dolazi i jedinstvena žuta S Pen olovka.

 Samsung Note 9 blue OPT 1

"Galaxy Note9 novi je član naše serije koja iz godine u godinu podiže ljestvicu kada je riječ o performansama i inovativnim tehnologijama kod pametnih telefona. Upravo ovaj uređaj posjeduje niz impresivnih funkcija koje korisnicima pomažu da izvuku najviše iz svega što rade", rekao je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung.

Uz Galaxy Note 9 dolaze i standardne premium Galaxy tehnologije: brzo bežično punjenje, visoka otpornost na vodu i prašinu potvrđena IP68 certifikatom te dodatne Samsung usluge –Samsung Health i Samsung Pay. Galaxy Note 9 uključuje i sigurnosnu zaštitu Samsung Knox te biometrijske sigurnosne opcije, kao što su skeniranje otiska prsta, šarenice oka te prepoznavanje lica.

Galaxy Note 9 pen opt

Uređaj dolazi na tržište u dvije inačice i dvije cijene, kapaciteta interne memorije od 128 GB (7.699 kuna) i od 512 GB (9.599 kuna). Dodatno, u Note 9 je moguće dodati i micro SD kartice pomoću kojih se memorija od 512 GB povećava na 1TB.

"Novi Galaxy Note 9 napravljen je u skladu sa željama i potrebama korisnika Note serije. Njime se nastojalo maksimalno iskoristiti sve prednosti i inovacije koje sa sobom nose pametni telefoni Note serije. Uz novu, unaprijeđenu S Pen olovku moguće je snimiti selfie, grupirati fotografije, održavati prezentacije, pauzirati i ponovno puštati video zapise te po prvi puta povezati svoj pametni telefon s ostalim uređajima u kućanstvu" - rekao je na zagrebačkom predstavljanju Note 9 Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa.

Galaxy Note9 Ocean Blue Lavender Purple OPT

Novi Note 9 bit će u ponudi Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson. Svi kupci koji prednaruče svoj Note 9 ostvaruju dodatnu uštedu prilikom zamjene starog telefona za novi Galaxy Note 9.

Galaxy Watch Galaxy Note 9 OPT

Osim Galaxy Note 9, Samsung je premijerno u Hrvatskoj prikazao i novi Galaxy Watch. Od karakteristika spomenimo produljeno trajanje baterije, opcije za praćenje životnih navika, stresa, sna kao i mnoštvo mogućnosti prilagodbe dizajna željama korisnika. Dolazi u tri boje – srebrnoj, u inačici promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj odnosno boji starog zlata, u inačici promjera 42 milimetra.

Nova generacija pametnog sata bit će dostupna u Hrvatskoj od 21. rujna, kod ovlaštenih Samsung partnera - Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera eKupi, Elipso, Polleo, Sancta Domenica i Smartson. Preporučena maloprodajna cijena za verziju promjera 46 milimetara iznosi 2.499 kuna, dok je za 42-milimetarsku inačicu potrebno izdvojiti 2.349 kuna.

Kupci koji žele među prvima kupiti ovaj uređaj, moći će ga prednaručiti u razdoblju od 31. kolovoza do 20. rujna.

Više informacija o Samsung Galaxy Note 9 i Samsung Galaxy Watch dostupno je na stranicama Samsunga