Bose SoundWear Companion prijenosni zvučnik

Srijeda, 09.05.2018. 21:49

Američka tvrtka Bose je u prodaju pustila svoj novi prijenosni zvučnik, SoundWear Companion, točnije zvučnik-ovratnik. Ovaj inovativni zvučnik podsjeća na jastuke za spavanje u avionu, a glavna ideja je da korisnik ima prijenosni zvučnik koji ne smeta okolini.

To je izvedeno tako da su zvučnici okrenuti prema gore, pa je zvuk usmjeren prema ušima osobe koja ga nosi, a jako malo zvuka odlazi sa strane. Dimenzije SoundWear Companiona su 24 x 5,08 x 19,05 cm (ŠxVxD), dok je masa 265 grama. Dolazi u crnoj boji, a uz njega dolazi i izmjenjiva tkanina sa zatvaračem dostupna u sivoj, plavoj i boji šljive.

BOse cura Waveguide opt

Unutar kućišta nalaze se dva zvučnika koja su usmjerena direktno prema ušima korisnika, a s vanjske strane kućišta nalaze se mikrofon s lijeve strane i kontrole s tri tipke s desne strane.

Bose SoundWear Companion se naravno povezuje putem Bluetootha, a osim podrške za Bose aplikaciju (Bose Connect), ima podršku i za virtualne osobne asistente (Siri, Google, Alexa).

bose soundwear companion img

Također, ima vibraciju za nadolazeće pozive, otporan je na znoj i vremenske uvjete poput malo kiše ili puno sunca. Baterija ima kapacitet do 12 sati slušanja, a puni se putem MicroUSB utora.

Cijena Bose SoundWear Companion iznosi 299 eura i od ovog mjeseca se može kupiti kod ovlaštenih Bose distributera.

INFO: www.lorex.si