Microsoftov HoloLens dostupan i u Hrvatskoj

Srijeda, 01.11.2017. 18:25

Na ovogodišnjoj konferenciji Future Decoded u Londonu (održana je 31. listopada i 01. studenoga 2017. u ExCel London kongresnom centru), Microsoft je da objavio da Microsoft HoloLens, postaje dostupno na 29 novih tržišta u Europi.

Microsoft HoloLens, prvo samostalno holografsko računalo sa sustavom Windows 10 odsad će, osim u Hrvatskoj, biti dostupan i u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Cipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Italiji, Latviji, Lihtenštajnu, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Turskoj.

2 HoloLens

"Misija Microsofta je osnažiti svaku osobu i organizaciju na svijetu kako bismo postigli više", rekla je Lorraine Bardeen, generalna direktorica zadužena za Microsoft HoloLens i Windows. "Mješovita stvarnost ima potencijal pomoći klijentima i tvrtkama širom svijeta napraviti stvari koje do sada nisu bile moguće. Mješovita stvarnost će pomoći tvrtkama i njihovim zaposlenicima da dovrše ključne zadatke brže, sigurnije, učinkovitije i stvorit će nove načine povezivanja s korisnicima i partnerima."

Donedavno, HoloLens je bio dostupan na 10 tržišta, uključujući Australiju, Kanadu, Kinu, Francusku, Njemačku, Irsku, Japan, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Države (uključujući Portoriko).

Ovom ekspanzijom HoloLens će biti dostupan u 39 zemalja što je trostruko povećanje dosadašnje dostupnosti na tržištu.

INFO: www.microsoft.com