Ispiši ovu stranicu

Logitech predstavio MX Sound

Utorak, 05.09.2017. 16:36

Logitech je predstavio MX Sound, nove Bluetooth zvučnike elegantnog dizajna za transformiranje audio iskustva na vašem stolu.

"S MX Soundom sada možete imati nevjerojatan zvuk u proizvodu koji dizajnom sjajno uklapa u vrhunsko desktop okruženje", izjavio je Philippe Depallens, potpredsjednik i generalni direktor divizije Logitech Audio. "Ovaj zvučnik dizajniran je za iznimna iskustva, bez obzira reproducirate li glazbu s računala, pametnog telefona ili tableta".

High Resolution Craft MX Sound Lifestyle

Kontrole s pozadinskim osvjetljenjem aktiviraju se pokretom, a omogućavaju jednostavnu prilagodbu glasnoće i uparivanje s Bluetooth uređajima. Ukupna snaga MX Sound zvučnika je 12 W, a osim Bluetootha, imaju mogućnost povezivanja s 3,5 mm kabelom, a ugrađen je i 3,5 mm izlaz za slušalice.

Također, zvučnici imaju i Stand by način rada koji se aktivira nakon 20 minuta neaktivnosti. Zvučnici su dimenzija 160x160x83,4 mm (VŠD), a masa im iznosi 1,72 Kg.

Logitech MX Sound očekuje se da će biti dostupan u maloprodaji od listopada po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 kn.

INFO: www.logitech.com

Vezani sadržaji