Ispiši ovu stranicu

Samsung Note8 dostupan i u Hrvatskoj

Utorak, 05.09.2017. 16:33

Samo 12 dana nakon globalnog predstavljanja u New Yorku, tvrtka Samsung Electronics održala je i hrvatsku premijeru u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Tijekom predstavljanja novih uređaja okupljenima se obratio Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics i naglasio: "Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine, koja od tada ima vjernu zajednicu zaljubljenika. Raduje nas što svega 12 dana nakon globalnog predstavljanja možemo pokazati Galaxy Note8, pametan telefon nove generacije s prepoznatljivim velikim zaslonom i S Pen olovkom, kao i nizom jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo."

04 Kristina Burja

 

"Pomoću S Pen olovke moguće je diskretno pisati bilješke koristeći Screen off memo značajke. Oduševljava način na koji unaprijeđena S Pen olovka na Galaxy Note8 donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima, tako da se sada možemo izraziti na način na koji do sada niti jedan drugi pametni telefon nije omogućio", naglasila je dizajnerica Kristina Burja, skicirajući nekoliko svojih modnih kreacija.

03 Damir Hoyka

 

"Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je njihova najbolja kamera do sada. Sjajna je Live Fokus značajka, koja omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno - jedna široki, a druga uski kut", rekao je vrsni hrvatski fotograf Damir Hoyka, prilikom predstavljanja uređaja.

Pametni telefon Galaxy Note8 bit će u Hrvatskoj dostupan od 15. rujna, u crnoj i zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.699 kuna. Prednarudžbe za uređaje u tijeku su od 23. kolovoza, kod domaćih operatera Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera, eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson.

Svi kupci koji prednaruče Samsung Galaxy Note8, u paketu će dobiti i Samsung DeX.

INFO: www.samsung.hr

Vezani sadržaji