Vifa Reykjavik Bluetooth zvučnik

Utorak, 05.09.2017. 16:32

Kako bi proširila postavu Bluetooth zvučnika nazvanih po glavnim gradovima skandinavskih zemalja započetu 2014, danska tvrtka Vifa je predstavila Reykjavik, svoj najmanji zvučnik dosad i peti u zadnje tri godine.

"Željeli smo kompletirati niz prijenosnih zvučnika, koji već uključuju Helsinki i Oslo", rekao je Michael Sørensen, CEO tvrtke Vifa i nastavio "Kao što smo učinili sa svim našim zvučnicima, htjeli smo izazvati fizičke granice stvaranja sjajnog zvuka. Moram reći da je još jednom naš inženjerski tim riješio zadatak na najljepši način. Iako se čini malenim, Reykjavik i dalje ima impresivno snažan zvuk, zbog pametnog i pažljivog inženjeringa."

Reykjavik ima dizajn oblutka, a dostupan je u dvije verzije, Vifinoj standardnoj boji pješčenjaka s Kvadrat vunom koja prekriva i ostale Vifa zvučnike i u verziji od anodiziranog aluminija u Lavastone Black boji. Za lakše nošenje dodan je kožni remen.

Vifa Reykjavik Lavastone Black 194016

Zvučnik ima visinu od 65mm i promjer od 139 mm, a unutar kućišta nalaze se 2x19 mm visokotonca i 70 mm woofer. Povezivanje je moguće putem Bluetootha, 3,5mm utora i USB C preko kojeg se i puni. Naravno, podržava spajanje još jednog zvučnika kako bi se dobio stereo zvuk.

Preporučena cijena iznosi 229 USD.

INFO: www.vifa.dk