Onkyo NCP-302, samostalni bežični zvučnik

Utorak, 08.08.2017. 13:46

Onkyo je predstavio svoj NCP-302 bežični samostalni zvučnik koji se može povezati s drugim jedinicama i kompatibilnim Onkyo glavnim komponentama poput AV receivera.

Zvučnik je napravljen od čvrstog kućišta od MDF-a i ima dvije bas jedinice od 77 mm i balansiranog kupolastog visokotonaca od 26 mm. Zvučnik se može povezati preko FireConnect ™ mrežnog protokola koji se temelji na Blackfireu i preko 5 GHz / 2,4 GHz Wi-Fi, nudeći uzorkovanje od 44,1 kHz i 48 kHz. NCP-302 podržava razne usluge prijenosa glazbe i internetskog radija, kao što su Spotify, TIDAL, Deezer i TuneIn 2, zajedno s audio datotekama pohranjenima na mobilnom ili medijskom poslužitelju unutar aplikacije Onkyo Controller 3.

Onkyo NCP 302 w top

Zvučnik ima i ugrađeni Chromecast koji omogućuje korisnicima da s lakoćom reproduciraju bilo koju glazbu s pametnog telefona, prijenosnog računala ili računala na zvučnike ili zvučničke mreže.

Kontrola reprodukcije se može izvoditi uz redovite audio aplikacije za iPhone, iPad, Android telefon ili tablet, Mac ili Windows prijenosno računalo ili Chromebook, te uz podršku za Google Play glazbu. NCP-302 zvučnici također mogu reproducirati mrežnu glazbu kroz glavnu komponentu, kao i izvore koji se unose preko analognih audio terminala uključujući vinilne zapise, CD-ove itd..

NCP-302 donosi sve što zahtijevaju nova generacija korisnika prilagođavajući se tako promjenama navika slušanja. Zvučnik donosi ono što je važno, uživanje u zvuku i jednostavnu kontrolu, kako bi glazba bila uvijek na dohvat ruke korisniku. Kod domaćeg zastupnika Onkyo NCP-302 bežični samostalni zvučnik ima cijenu od 2.199 kuna.

INFO: Chipoteka, tel. 01/233 88 44, www.chipoteka.hr