Ispiši ovu stranicu

Bose SoundLink Mini II

Četvrtak, 27.07.2017. 17:05

Jedan od najboljih Bluetooth zvučnika Bose SoundLink Mini nedavno je dobio svog nasljednika – SoundLink Mini II. Vizualno se nije ništa promijenilo, kako izgledom tako i kvalitetom finalne obrade.

SoundLink Mini II je istih dimenzija, iste koncepcije i istih zvučničkih jedinica i pojačala kao i njegov prethodnik, ali ima dvije širokopojasne jedinice promjera 33 milimetra i dvije pasivne membrane racetrack oblika, jednu na prednjoj i drugu na stražnjoj strani. Sada se SoundLink Mini II puni putem mikro USB konektora pa možete iskoristiti punjače mobilnih telefona.

bose soundlink mini 2 front

Puniti se može direktno priključivanjem na zvučnik ili spuštanjem zvučnika na stalak koji se opet priključuje na mikro USB. Proizvođač tvrdi da je baterija sada jača te da će omogućiti čak deset sati rada, što je uvećanje u odnosu na prethodnih sedam sati.

soundlink mini ii punjnje

Integrirani mikrofon kod SoundLink Mini II se može koristiti kao spikerfon. Broj tipki na gornjem panelu je smanjen sa šest na pet, jer je izbačena tipka AUX.

Sada se ovaj zvučnik može upariti s osam uređaja koje će zapamtiti, a pritiskanje tipke s Bluetooth logotipom prebacivati će na slijedeći od tih uređaja. Mogućnost dijeljenja pozdraviti će oni koji svoj SoundLink Mini II dijele s prijateljima i obitelji. Dimenzije (ŠxVxD) su 180 x 51 x 58 mm, masa 0,67 kg, a cijena 1.499 kn.

INFO: SE-MARK, Tel. 01/2404 600, www.se-mark.hr

Vezani sadržaji