LG donosi FullVision zaslon u srednju kategoriju

Srijeda, 12.07.2017. 20:00

LG Electronics je predstavio Q6, člana nove Q serije pametnih telefona srednje kategorije. Serija Q posjeduje mnoge popularne značajke LG-evih premium mobilnih uređaja po povoljnijoj cijeni.

Obitelj Q6 čine modeli – Q6+, Q6 i Q6α, a tri inačice namijenjene su raznim korisničkim skupinama s obzirom na kapacitet memorije i pohranu podataka. Tako Q6+ dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, osnovni Q6 donosi 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu, a najpovoljniji Q6α dolazi s 2 GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Svi modeli dolaze s 5,5 inčnim FHD+ FullVision zaslonom s omjerom stranica 18:9, stražnjom kamerom od 13 MP sa standardnim kutom i prednjom širokokutnom kamerom od 5MP. Baterija ima kapacitet 3000 mAh, a operativni sustav je Android 7.1.1 (Nougat). Dimenzije su 142,5 x 69,3 x 8,1 mm, a masa 149 grama.

LG Q6 Series mala

"LG Q6 je spoj vrhunskih značajki, sjajnih performansi i atraktivne cijene, a to nam je iznimno važno jer smo svjesni kako potrošači koriste pametne telefone širom svijeta", izjavio je Juno Cho, predsjednik tvrtke LG Electronics Mobile Communications Company. "Serijom Q našli smo način da većem broju potrošača omogućimo vrhunsko korisničko iskustvo s karakteristikama LG-evih premium proizvoda."

LG Q6 Lifestyle 01 opt

Standardne boje Q6 serije su Astro Black i Ice Platinum, a svaki od modela ima i posebne boje. Tako je Q6 dostupan i u Mystic White i Terra Gold bojama, Q6+ u Marine Blue, a Q6α u Terra Gold boji.

Prodaja LG-a Q6 krenut će na ključnim tržištima u Aziji od sljedećeg mjeseca, nakon čega će biti dostupan i u Europi, Latinskoj Americi te Sjevernoj Americi.

INFO: www.lg.com/hr