MyKronoz predstavio ZeTime

Utorak, 07.03.2017. 19:33

Uoči sajma MWC 2017, švicarski brand nosivih uređaja MyKronoz najavio je ZeTime, prvi u svijetu hibridni pametni sat s mehaničkim kazaljkama unutar punog okruglog dodirnog zaslona u boji.

Dizajniran kako bi se nosio cijeli dan, svaki dan, ZeTime korisnicima omogućava da provjere koliko je sati čak i kada je zaslon pametnog sata isključen, zahvaljujući "Smart Movement" tehnologiji koja omogućava rad mehaničkih kazaljki do 30 dana nakon jednog punjenja.

"Kada sam s ovime započeo početkom 2013. godine, ljudi su mislili da sam lud – zašto bih u Švicarskoj osnovao kompaniju koja proizvodi pametne satove i ušao na takvo izazovno tržište? Ispostavilo se da su se moja vizija i strast isplatile, budući da je naša kompanija od tada prodala gotovo dva milijuna pametnih satova", rekao je Boris Brault, glavni izvršni direktor i osnivač kompanije MyKronoz. "Ovaj prijelomni način razmišljanja nadilazi misije kompanije prema kojoj bi 'pametni satovi (trebali biti) dostupni svima', u nastojanju da postane vodeća kompanija u vidu cijene, širokog asortimana i modernog dizajna."

ON OFF

"Moja je inspiracija bio spoj najboljeg što nudi naše švicarsko naslijeđe u vidu tradicionalnog urarstva s ključnim značajkama pametnog sata, kako bismo većinu potrošača naveli da prihvate našu nosivu tehnologiju. To smo uspjeli postići s modelom ZeTime, savršenim hibridnim pametnim satom. On spaja najbolje od oba svijeta: kazaljke elegantnog tradicionalnog ručnog sata i puni dodirni zaslon u boji, s neposrednim prikazom dolaznih poziva, obavijesti s pametnog telefona, trenutačne fizičke aktivnosti, nadolazećih događaja iz kalendara, dnevnih podsjetnika i još mnogo toga, izravno s vašeg zapešća."

front back activity

ZeTime ima elegantno kućište od nehrđajućeg čelika promjera 44 mm i kromirane mehaničke kazaljke s nizom različitih izmjenjivih lica i remenja digitalnog sata stvorenih kako bi pristajali svakom stilu. Ima ugrađen akcelerometar s tri osi i optički senzor za otkucaje srca za praćenje aktivnosti i sna. Ima ATM3 vodootporne performanse (do 30 metara dubine), a tu su naravno i notifikacije, vremenska prognoza te kalendarski podsjetnici. Za povezivanje sata s pametnim telefon potrebni su Android 4.3 ili noviji odnosno iOS 8 ili noviji.

ZeTime će biti dostupan od početka rujna 2017. s početnom cijenom od 199,90 $.

INFO: www.mykronoz.com www.chipoteka.hr