HTC Vive dostupan u Hrvatskoj

Utorak, 07.03.2017. 19:15

HTC Vive, VR predstavljen u travnju prošle godine, od 1. ožujka dostupan je i na hrvatskom tržištu.

Peter Frolund, HTC-ov potpredsjednik VR odjela za europsko tržište pritom je izjavio: "Nakon velikog interesa i pozitivnih reakcija kupaca u zapadnoj Europi, sretni smo da ovaj proizvod možemo ponuditi u devet država srednje i istočne Europe. Sigurni smo da u tim zemljama postoji velik broj strastvenih igrača računalnih igara i iskreno se radujemo da će ovaj revolucionarni proizvod sada biti dostupan još širem krugu korisnika.”

HTC Vive je trenutno dostupan u više od 30 europskih zemalja, a prodaje se po cijeni od 899 eura.

Vive Tracker

HTC je također najavio dostupnost i cijenu proizvoda Vive Tracker i Vive Deluxe Audio Strap. Vive Tracker, namijenjen povezivanju stvarnih predmeta zajedno s Vive sistemom, bit će dostupan razvojnim inženjerima, od 27. ožujka, putem internetske stranice www.vive.com. Vive Deluxe Audio Strap bit će dostupan za prednarudžbu od 2. svibnja, a početak isporuke očekuje se tijekom lipnja ove godine. Oba proizvoda imaju preporučenu prodajnu cijenu od 119,99 eura. Vive Deluxe Audio Strap kombinira integrirani audio sustav s novim funkcijama i dugotrajno korištenje Vive sustava čini ugodnijim. Deluxe Audio Strap omogućuje bržu prilagodbu korisnicima i lakši i brži ulazak u VR svijet.

Svi novi Vive sistemi isporučivat će se s Deluxe Audio Strap-om, a korisnici će svoj Deluxe Audio Strap dobiti tijekom lipnja kad će biti dostupan za sve kupce.

INFO: www.htc.com