CES 2017: Novi Samsung Galaxy A modeli

Srijeda, 04.01.2017. 13:47

Samsung je predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije pametnih telefona. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3 pametni telefoni koje krasi prekrasan dizajn, poboljšana kamera kao i dodatne značajke koje će svakodnevni život korisnika učiniti jednostavnijim i lakšim.

“Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu”, izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovnog sektora mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics i dodao “Najnovija Galaxy A serija pametnih telefona tome je dokaz. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne značajke koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bismo dodatno pružili dodatnu učinkovitost bez ugrožavanja stila.”

 

samsung galaxy a 2017 3

Galaxy A serija pametnih telefona dolazi s metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja se oslanja na Samsungovo premium naslijeđe, a dolazi u četiri boje, uključujući Black Sky, Gold Sand, Blue Mist and Peach Cloud, a novi modeli osmišljeni su kako bi držali korak sa zahtjevima korisnicima i njihovim svakodnevnim životom te uključuje nekoliko voljenih značajki Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7.

Samsung a series head

Po prvi put Galaxy A serija uređaja donosi IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućavajući uređajima da izdrže kišu, znoj, pješak i prašinu kako bi ih korisnici u različitim uvjetima, produženi vijek trajanja baterije omogućuje korisnicima da ostanu duže povezani, a tu je Fast Charging za brže punjenje.

Galaxy A serija uređaja također je opremljena s dvostranim USB Type-C utorom i Always on Displayom za lakšu provjeru ključnih obavijesti bez da probude uređaj iz stanja mirovanja. Galaxy A uređaji biti će dostupni u Europi početkom veljače.

INFO: www.samsung.com, www.ces.tech