Najavljen novi model Meze slušalica - 11 Neo

Četvrtak, 28.07.2016. 07:17

Najnovije Meze slušalice, model 11 Neo, osim što predstavljaju praktično rješenje za svaku priliku, u toj praktičnosti ne zanemaruju vrhunsku kvalitetu i izvedbu.

Obilato korištenje aluminija, poštujući njegove najbolje fizičke i zvučne karakteristike, kao i pažnja posvećena detaljima, dovele su do pristupačnih (49 eura) i kvalitetnih in-ear slušalica.

Frekvencijski opseg od 16 – 24 kHz, impedancija od 16 Ohma, osjetljivost 101 dB (+/-3 dB) i zvučnička jedinica promjera 8 mm načinjena od Mylar-a i presvučena titanom, samo su neke od najznačajnijih karakteristika koje svjedoče o kvaliteti ovih slušalica.

11neo ir specs explosion mala

Pridodajte tome i 3,5 mm pozlaćeni konektor i 1,2 m kvalitetnog kabela od bakra visoke čistoće (7N OFC), koji stavljaju točku na i pri opisu kvalitete Meze 11 Neo slušalica. Bogat je i paket dodatne opreme s kojim se slušalice isporučuju: rezervne silikonske presvlake u 4 veličine, kao i set pjenastih nastavaka.

Slušalice su kompatibilne sa svim uređajima za reprodukciju glazbe i operativne sustave (iOS, Android i Windows), a biti će dostupne u kolovozu ove godine. Dolaze u dva finiša – 11 Neo Gun Metal i 11 Neo Iridium, a već sada ih je moguće rezervirati i naručiti preko službene web stranice proizvođača.

INFO: MEZE