Panasonic predstavio tri modela slušalica

Nedjelja, 24.07.2016. 18:49

Sve većoj ponudi kvalitetnih slušalica na audio tržištu pridružio se i Panasonic s novim modelima iz njihove RP serije koja bi se uskoro trebala pojaviti i na našem tržištu.

Riječ je o modelima RP-HF500M, RP-HF100M i RP-HD6M.

Model RP-HF500M su lagane on-ear slušalice koje se odlikuju stiliziranim dizajnom, kompaktnošću kod sklapanja i kvalitetnim zvukom zahvaljujući 40 mm zvučničkim jedinicama s neodimijskim magnetima. Frekvencijski raspon im je 9 Hz – 26 kHz, impedancija 25 Ohma, osjetljivost 110 dB i masa 144 g.

Panasonic HF500M W mala

Ravni kabl dužine 1,2 metra dolazi s 3,5 mm konektorom i ne može se zapetljati niti se na njemu mogu pojaviti čvorovi, a zahvaljujući zaštiti na krajevima kabela, kabel je izdržljiv i otporan na pucanje. Model je dostupan u dvije boje - crnoj i bijeloj.

S modelom slušalica RP-HD6M Panasonic cilja na najvišu kvalitetu reprodukcije zvuka, udobne su i korisnicima pružaju mogućnost slušanja izvora hi-res zvuka.

Panasonic HD6M LE EU mala

Slušalice posjeduju 40 mm HD zvučničku jedinicu koja ima široki raspon reprodukcije od 4 Hz do 40 kHz, impedanciju od 44 Ohma i osjetljivost od 99 dB. Dužina kabela je 1,2 m, konektor je standardni 3,5 mm, a kompatibilne su i s pametnim telefonima (iPhone, Blackberry i Android uređaji), odnosno s njihovim mikrofonom i upravljačkim kontrolama.

Osim toga, slušalice RP-HDM6 odlikuju se i protu-vibracijskom strukturom kućišta koja minimizira pojavu šuma i poboljšava reprodukciju detalja u zvuku. Također, posjeduju i okretni mehanizam za sklapanje za bolju i lakšu prenosivost. Dostupne su u crnoj boji.

Panasonic HF100 P NA mala

Panasonic RP-HF100 je ulazni model u ovoj seriji slušalica, ali se i on odlikuje stiliziranim dizajnom i kompaktnošću kod sklapanja. Riječ je o laganim on-ear slušalicama s 30 mm zvučničkim jedinicama i neodimijskim magnetima, frekvencijskim opsegom 10 Hz – 23 kHz, impedancijom 26 Ohma, osjetljivošću 103 dB i masom od 137 g.

Ravni kabel dužine 1,2 metra ne može se zapetljati niti se na njemu mogu pojaviti čvorovi, kabel je izdržljiv i otporan na pucanje, a dolazi u više boja - crna, bijela, plava i roza.

INFO: Panasonic