Novi Bowers & Wilkins Zeppelin

Srijeda, 14.10.2015. 17:46

Visoko cijenjeni britanski audio brend Bowers & Wilkins već je prije redefinirao uobičajena očekivanja koja korisnici imaju od integriranih zvučnika s originalnim modelom Zeppelin. 

Danas, punih osam godina kasnije, to će pokušati učiniti i s novim bežičnim modelom Zeppelin Wireless – prepoznatljivi dizajn ponovno je tu, no, također, svaki je element originalnog zvučnika redizajniran s namjerom da se razina kvalitete isporučenog zvuka digne na još veći nivo.

zeppelin wireless stan2

Uglavnom, ključna promjena kada je riječ o ovom modelu tiče se potpune promjene kada su posrijedi zvučne jedinice.

Naime, zvučnik posjeduje dvije visokotonske jedinice dvostruke kupolaste membrane koji se nalaze i u nagrađivanoj CM seriji Hi-Fi zvučnika ove kompanije, dok su dva srednjetonska zvučnika profitirali od oslanjanja na njihovu FST tehnologiju.

Također, novi, i veći, 6.5-inčni subwoofer sa zavojnicom izuzetno dugog hoda omogućuje reprodukciju dubokih basova na visokom nivou glasnoće.

zeppelin wireless drivers

Novo, redizajnirano kućište je ojačano staklenim vlaknima, a prednja površina, gdje se nalaze zvučničke jedinice, je 50% deblja nego što je bila kod prethodnika. Ova unaprjeđenja dodatno smanjuju vibracije same zvučničke kutije i pospješuju da zvuk pri reprodukciji bude još čišći i jasniji.

Dodatno, zahvaljujući dvostruko snažnijem DSP-u (Digital Signal Processing), zvučnik pruža nijansiraniju i sofisticiraniju reprodukciju zvuka.

Zvučnik posjeduje i tri različita tipa konektivnosti: AirPlay, Bluetooth aptX i Spotify Connect. Uza sve to, originalna aplikacija omogućava korisnicima još lakše upravljanje uređajem.

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless je raspoloživ u Sonus Artu po cijeni od 5.250 kn.

INFO: www.sonusart.hr