Denon predstavio novi model Heos bežičnog zvučnika

Srijeda, 27.05.2015. 10:10

Nakon velikog uspjeha Denon Heos linije bežičnih, multi-room zvučničkih sustava, nedavno je predstavljen i model Heos 1 koji je ujedno i njihov najmanji proizvod u ovoj seriji.

Za razliku od postojećih modela (Heos 7, 5 i 3), novi Heos 1 je namijenjen da se podjednako koristi u kući i izvan nje što mu omogućuje poseban dizajn mrežice (tzv. Splashguard) koja je otporna na prskanje vode i, uz dodatnu opciju Heos 1 Go Pack adaptera, spajanje na njega pomoću Bluetooth USB tehnologije tamo gdje pristup na Wi-Fi mrežu nije moguć. Naravno, uz Go Pack adapter u kitu dolazi i punjiva baterija koja mu omogućuje 6 sati reprodukcije glazbe na bilo kojem mjestu izvan kuće.

Heos1 go pack

Ovaj adapter omogućuje korisniku Bluetooth streamanje glazbe na jedan Heos 1 zvučnik dok se u okruženju Wi-Fi konektivnosti može tom tehnologijom spojiti na bilo koji drugi Heos zvučnički sustav za dodatnu reprodukciju glazbe na više različitih lokacija u kućnom okruženju.

Imajući na umu i potrebe zahtjevnijih korisnika, dva Heos 1 uređaja mogu se sinkronizirano spojiti tako da pružaju stereo reprodukciju glazbe bez ikakvih čujnih smetnji ili kašnjenja u bilo kojem kanalu s mogućnosti optimizacije zvuka zahvaljujući njihovoj DSP tehnologiji.

Heos1 PHONES THE APP NA 08 2014

Spajanje bilo kojeg Denon Heos bežičnog zvučničkog sustava na postojeću Wi-Fi mrežu je vrlo jednostavno pomoću Heos aplikacije za pametne telephone koja podržava iOS, Android i Kindle Fire operativne sustave.

Sustav može reproducirati glazbu s vodećih glazbenih servisa (Spotify, Deezer, Napster TuneIn,..), pametnih telefona, tablet uređaja, PC i Mac računala kao i NAS diskova bilo koje kućne mreže.

Denon Heos 1 na domaćem tržištu košta 1.890 kuna/kom, a komplet s Go Pack kitom (adapter, punjiva baterija i Splashguard mrežica), će koštati 2.630 kuna. Ako se za ovaj komplet predbilježite do 30. lipnja 2015., domaći distributer Denon proizvoda odobrava poseban popust tako da će vas u tom slučaju koštati 2.290 kuna. Uređaji su dostupni u bijelom i crnom finišu.

INFO: www.sonusart.hr