Predstavljen Philips Shoqbox zvučnik SB7100

Ponedjeljak, 25.11.2013. 22:31

Još do nedavno Philips je bio pojam za vrhunske televizore, ali u posljednje vrijeme sve više pozornosti od strane potrošača dobiva i radi svoje ponude prijenosnih audio uređaja i slušalica. Najnoviji proizvod u ovom segmentu je bežični, prijenosni zvučnik Shoqbox SB7100.

U zvučniku se nalaze dva neodimijska zvučnika promjera 25 mm, wOOx tehnologija (akustički prilagođena dodatna pasivna membrana za ekstenziju bas područja) i ugrađen mikrofon, a s uređajem se povezuje putem Bluetootha do maksimalne udaljenosti od 10 m.

Shoqbox SB7100 ima i senzor za prepoznavanje pokreta. Jednostavnim pokretom ruke preko senzora slijeva nadesno ili zdesna na lijevo prelazi se na sljedeći ili prethodni zapis, a stavljanjem ruke preko senzora pauzira se glazba te ju isti pokret ponovno pokreće.

Također, moguće je povezati dva Shoqbox zvučnika čime se dobiva kvalitetniji stereo zvuk. Koristi litijsku bateriju koja mu omogučuje rad u trajanju od 8 sati, na njega se mogu spojiti svi Bluetooth uređaji koji koriste verziju 2.1 i više, dimezije su mu 62 x 62 x 180 mm, a težina 0,413 kg.

Philips Shoqbox SB7100 se može kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena istaknutog modela je 999 kn.

INFO: www.philips.hr