Multimedia

Philips Momentum monitori

Philips Momentum monitori

Subota, 09.06.2018. 14:01

MMD, brend licencirani partner Philips monitora, najavio je novu liniju monitora Momentum, fokusiranu na kućnu zabavu, posebice igranja na igraćim konzolama.

Sega Mega Drive Mini

Sega Mega Drive Mini

Nedjelja, 20.05.2018. 15:52

Sega je odlučila pratiti trend nostalgičnih minijaturnih konzola, pa je i službeno objavljena vijest kako nas u 2018. godini očekuje Sega Mega Drive Mini.

Philips LiFi tehnologija za pristup Internetu

Philips Lightning je službeno predstavio Light Fidelity (LiFi), bežičnu tehnologiju u kojoj visoko kvalitetna LED rasvjeta omogućava širokopojasnu internetsku vezu kroz svjetlosne valove.

Bose SoundWear Companion prijenosni zvučnik

Američka tvrtka Bose je u prodaju pustila svoj novi prijenosni zvučnik, SoundWear Companion, točnije zvučnik-ovratnik. Ovaj inovativni zvučnik podsjeća na jastuke za spavanje u avionu, a glavna ideja je da korisnik ima prijenosni zvučnik koji ne smeta okolini.

Byton, kineski High-tech električni automobil

Na ovogodišnjem “Milan Design Week 2018” (17. do 22. travnja 2018) svoju europsku premijeru je imao Byton, kineski koncept električnog automobile.

Pametna prskalica za travu (IoT)

Pametna prskalica za travu (IoT)

Srijeda, 09.05.2018. 21:49

Rachio, tvrtka koja proizvodi pametne prskalice za travu, u svoj portfelj dodala je kontroler za upravljanje prskalicama glasom i pametnim telefonom.

Novosti s Bosch ConnectedWorld konferencije

Na ovogodišnjoj Bosch ConnectedWorld, konferenciji o IoT-u (Internet of Things), tvrtka je predstavila zanimljiva tehnološka rješenja među kojima su se našle i inteligentna rukavica u tvornici, digitalni anđeo čuvar za ljude u pokretu i povezane kuhinje tj. korištenje i upravljanje kućanskim aparatima putem pametnog telefona.

Stranica 1 od 87