Google Play Music stigao u Hrvatsku

Utorak, 04.11.2014. 20:59

Google Play Music je od danas dostupan u Hrvatskoj, a servis omogućava neograničen pristup velikoj glazbenoj knjižnici na svim uređajima, od velikih diskografskih kompanija, kao i vodećih lokalnih do nezavisnih izdavačkih kuća.

Google Play Music omogućava kreiranje interaktivne radio stanice od bilo koje pjesme ili glazbenika, bez oglasa, a korisnici mogu dodavati, ukloniti ili izmijeniti poredak na svojoj stanici i pogledati što slijedi. Pretraživanje je moguće putem preporuke Google stručnog glazbenog tima ili istraživanjem pjesmama po žanru. "Slušajte odmah" oznaka postavlja umjetnike i radio stanice na istaknuto mjesto za koje Google smatra da će vam se svidjeti, tako da u trenutku kada otvorite glazbenu knjižnicu  možete započeti sa slušanjem.

music-nautilus3

Također, Google Play Music omogućava kombiniranje kolekcije iz glazbene knjižnice s kolekcijom korisnika. Možete besplatno pohraniti 20.000 pjesama online te ih slušati paralelno s All Access opcijom na bilo kojem Android uređaju, ili putem Interneta na play.google.com. Određene albume ili liste pjesama možete čak "prikačiti" tako da su dostupne i offline.

Google Play Music može se besplatno isprobati na mjesec dana i nakon toga platiti 6,99 američkih dolara mjesečno. Redovni cjenik za one koji se prijave nakon 7. siječnja 2015. iznosit će 8,99 američkih dolara mjesečno, s 30-dnevnim besplatnim probnim razdobljem.

INFO: www.google.hr