Koncertna promocija albuma "One Click World" Igora Geržine

Ponedjeljak, 09.12.2013. 22:18

Igor Geržina predstavit će u klubu Sax! u srijedu 11. prosinca s početkom u 21 sat svoj četvrti samostalni album "One Click World", pred kojim su velika očekivanja s obzirom na veliki uspjeh prethodnog albuma "Metropolis".

Album "Metropolis" uvrstio se među vodeće albume na globalnoj smooth jazz sceni za 2012. godinu, a u manje od šest mjeseci osvojio je radijski eter na čak tri kontinenta, o čemu svjedoče brojni intervjui na američkim radio postajama i recenzije na portalima poput američkog Smooth Jazz Ride i britanskog Smooth Jazz Therapy.

S novim albumom "One Click World" Geržina je ponovo u pohodu na radijski eter, a isti će biti predstavljen i na svjetskom glazbenom eventu "Lemonade Weekend 2.0" koji će se održati u ožujku 2014. godine u Hollywoodu.

Kao najavu za novi album, Igor Geržina predstavio je i video spot za singl "Counting Stars", instrumentalnu obradu popularnog hita sastava OneRepublic.

 

Na albumu "One Click World" sudjeluju renomirani hrvatski glazbenici: Maasej Kovačević, Marko Lazarić, Zvonimir Bučević, Jurica Leikauff, Goran Kovačić, Alen Svetopetrić, Antonio Geček, Mario Bočić, Miron Hauser i Damir Horvat.

Igoru i njegovom sastavu "Igor Geržina Sax Lounge Ensemble", koji je za ovu priliku pojačan brass sekcijom, tijekom večeri na pozornici pridružit će se gosti koji su obogatili ovu glazbenu poslasticu: gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo te pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti Mirza Tetarić, poznat hrvatskoj publici po suradnji s vokalnim ansamblom XL i producentima house glazbe, također često izvođenima u inozemstvu.

Početak je u 21 sat, ulaz na koncert je slobodan, a sve posjetitelje očekuje i promotivna prodaja novog CD-a "One Click World".

INFO: www.igorgerzina.com