Vijesti

Japandroids i The National nastupaju u Zagrebu

Nakon kultnih The Sonicsa, koji su 13.02. u Vintage Industrial Baru pokazali da su i nakon više od 50 godina djelovanja još uvijek punokrvni rock'n'roll bend koji je svojim zvukom odgojio generacije, te Yo La Tenga, koji su nas svojom glazbenom magijom očarali 11.05. u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, došlo je vrijeme za zaključna dva događaja koja će nas zagrijati za peto po redu SuperUho Festival

Linda May Han Oh nastupa u Zagrebu

Linda May Han Oh nastupa u Zagrebu

Nedjelja, 18.03.2018. 10:46

U sklopu Jazz.hr koncerata, koji se održavaju u Muzičkoj akademiji Zagreb, 29. ožujka 2018. nastupa basistica, skladateljica i nova zvijezda jazza: Linda May Han Oh.

Charles Tolliver Tentet - Thelonious Monk 100th Celebration

Uključivši se u obilježavanje 100. obljetnice rođenja velikana jazza, pijanista i skladatelja Theloniousa Monka, Jazz.hr predstavlja poseban projekt.

ZGAVSHOW 2017: Koncert grupe Soul Sisters

Soul Sisters je glazbena grupa nastala u jesen 2015. godine. Izbor repertoara koji sviraju potječe iz velike ljubavi prema soul i jazz glazbi svih članova benda.

15 najslušanijih Classic Rock pjesama

Vjerojatno ste se ponekad zapitali koja je najslušanija klasična rock pjesma. Na ovo pitanje nije jednostavno odgovoriti jer svako podneblje, država, grad, radio stanica,.. ima svoje favorite i liste popularnosti.

27. Festival Jazz.hr/Jesen

27. Festival Jazz.hr/Jesen

Ponedjeljak, 02.10.2017. 08:58

U očekivanju smo početka 27. po redu Festival Jazz. hr/Jesen, koji će se održati od 18. do 21. listopada u dvorani “Blagoje Bersa” na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, na kojem će se predstavit niz uglednih jazz glazbenika i sastava.

Stranica 1 od 34