Samsung VP-HMX20C - Full HD kamera

Nedjelja, 07.12.2008. 06:44
samsung-vp.jpgKako se dosta proizvođača kamera potrošačke klase okreće prema CMOS tehnologiji, niti Samsung nije zaobišao taj trend. Njihova nova Full HD kamera koja snima u 50i/25p opremljena je 6.4Mpix čipom koji će, osim videa kristalne jasnoće, omogućiti naprednim tehnikama interpolacije digitalne slike do čak 8Mpix. Za slikanje u mraku, kamera je čak opremljena blicem.
HD leća široke f1.8 aperture trebala bi komplementirati video Full HD rezolucije svojom minimalnom distorzijom slike i prirodnim, bogatim detaljima.
Medij za pohranu je interna Flash kartica od 8GB koja će vam omogućiti do 90min videa najviše kvalitete, a uz to kamera posjeduje utore za eksternu memoriju u obliku SDHC ili MMC+ memorijskih kartica.
Za veću kontrolu nad slikom brinu se manualne kontrole bijele boje i brzine okidača, dok će mnoge zabaviti zanimljive funkcije kamere kao, recimo, snimanje video isječka u 250 sličica po sekundi za one oku neuhvatljivo brze trenutke.
Kamera se spaja na računalo preko dobivene multifunkcionalne postaje koja na sebi ima sve danas standardne konekcije na računalo, od HDMI do USB i Video Composite.
INFO: Europatrade, tel. 01/2005 655, www.europatrade.hr