Foto

Panasonic predstavio ultra-široki 12-milimetarski objektiv

Novi Panasonicov LEICA DG SUMMILUX 12mm/F.1.4. ASPH objektiv je po navodima proizvođača iznimno brzi objektiv jedinstvenog fokusa koji zadovoljava sve potrebe profesionalnih fotografa i jamči fotografije iznimne kvalitete.

Leica M-D (Type 262) – korak unazad u budućnost

Za fotografske čistunce nitko nije spreman poput Leice. O tome svjedoči i njihov najnoviji model – Leica M-D (Type 262). Naime, dosljedno se fokusirajući na 'Das Wesentliche' u slobodnom prijevodu osnove odnosno temelj fotografije, Leica je modelu M-D oduzela ono po čemu se moderni fotoaparat ističe – stražnji ekran.

Panasonic DMC-GX80, novi model u Lumix G seriji

Posljednji dodatak Panasonicovoj seriji DSLM fotoaparata s izmjenjivim objektivima pridružen je i model LUMIX DMC-GX80. Kombinirajući klasični stil s 4K performansama, novi fotoaparat odlikuje se istom kompaktnom vanjštinom kao i ostali GX modeli, te predstavlja odličnu pratnju u bilo kojoj urbanoj situaciji.

Novi Canon EOS 80D i EF-S 18-135mm objektiv

Novi Canon EOS 80D i EF-S 18-135mm objektiv

Ponedjeljak, 22.02.2016. 20:03

Canon je predstavio EOS 80D, snažan i potpuno opremljen DSLR fotoaparat namijenjen entuzijastima koji vole eksperimentirati s različitim žanrovima i stilovima.

Pentax K-1: digitalni SLR fotoaparat punog kadra

Novi model Pentax DSLR fotoaparata razvijen je kao perjanica Pentax digitalne K-serije s velikim CMOS senzorom jednak punoj veličini kadra od 35mm.

Live streaming stigao je na GoPro uređaje

Live streaming stigao je na GoPro uređaje

Ponedjeljak, 22.02.2016. 19:37

GoPro i Twitter udružili su snage kako bi omogućili live streaming na GoPro akcijskim kamerama. Live materijali bit će emitirani isključivo putem Twitter Persicope video aplikacije, a moći će ih emitirati svega dva (i to najskuplja) modela iz trenutne linije GoPro akcijskih kamera - Hero4 Black i Hero4 Silver, od kojih prvi stoji 500, a drugi 400 američkih dolara.

Stranica 1 od 35